Gruwelijke aanval gepleegd door meisjes (12 en 13) op gehandicapte man

Oude man aangevallen door tienermeisjes

De autoriteiten in de VS hebben het nieuws gedeeld dat drie jongedames van 12 en 13 jaar aangehouden zijn op beschuldiging van het hardhandig beëindigen van het leven van een 64-jarige gehandicapte man. Het voorval werd vastgelegd door de telefoon van een van de tienermeisjes.

Achtervolging in een steegje

Tijdens een rechtszitting op vrijdag werden deze opnames getoond. Amerikaanse nieuwsbronnen melden dat op de video te zien is hoe een groep van vijf jongedames Reggie Brown achterna zit in een steeg zonder uitweg, waar ze hem sloegen met zijn eigen riem en zijn hoofd tegen de grond duwen.

Het opmerkelijke is dat nieuwsberichten suggereren dat de dames in een erg vrolijke bui waren na het incident toen ze de man aan zijn lot over lieten. Ook hebben de autoriteiten aangegeven dat er kort voor de aanval nog een onbekende jongeman betrokken was bij de interactie. Deze zou de 64-jarige Brown naar de grond hebben geduwd, waarna deze probeerde te vluchten in de desbetreffende steeg. Daarop volgde de achtervolging door de groep jongedames.

Toevallige interactie

De autoriteiten hebben gemeld geen enkele connectie te hebben gevonden tussen de jongedames en het slachtoffer. Er leek dus geen directe aanleiding te zijn voor de aanval. De New York Post meld dat de tieners toevallig voorbijliepen door de jonge jongen Brown naar de grond werkte.

Een van de jongedames vroeg toen of ze hem mocht slaan, wat tot de uiteindelijke aanval. Afgelopen vrijdag werden de 12-jarige en een van de 13-jarigen aangeklaagd, terwijl de andere 13-jarige op donderdag werd gearresteerd en beschuldigd van hetzelfde misdrijf.

Hoe kijk jij aan tegen dit voorval? Jouw mening betekent alles voor ons. Laat het dus vooral weten in de reacties op Facebook!

Scroll naar boven