Aangepast weerbericht: hier gaat het straks helemaal los

Horrorweekend op komst: ''Zomer bereikt dieptepunt''

Vandaag vieren we Bevrijdingsdag. Het is alweer 78 jaar geleden dat ons land bevrijd werd van Duitsers en dus wordt er flink gefeest. Gisteren meldden wij op basis van informatie van het KNMI dat het heftig gaat worden qua weerbericht.

Niet voor niets vaardigde het weerstation code Geel uit voor het hele land. Inmiddels is de weersvoorspelling een beetje aangepast.

Het wordt vandaag niet alleen zonnig. Als je de deur uit gaat, kun je maar beter een paraplu en/of poncho meenemen, zo raadt Weer.nl aan.

Regen, onweer, wind en hagel

Zoals we gisteren dus al meldden, wordt Nederland vandaag een meteorologische achtbaan. We krijgen te maken met erg veel regen, onweersbuien, winstoten en hagel. Onderstaand overzicht is gemaakt door Hart van Nederland in combinatie met Weer.nl:

Aangepaste weersvoorspelling: hier gaat het helemaal los vanmiddag

De enige plek waar je hier geen last van hebt, zijn de Waddeneilanden. Maar ja, kleine kans dat we massaal de boot nemen.

Temperaturen

Mensen die in het uiterste westen en noordwesten van Nederland wonen, hebben de grootste kans op een droge dag. Hier verwachten de specialisten (en dus niet Trendnieuws) de meeste zonneschijn.

Wordt het dan verder nog een beetje aangenaam? In het noorden kun je zo’n 17 graden verwachten, terwijl het zuiden en ook het oosten kan rekenen op 20 graden. Ga jij toch naar de Wadden? Dan is het met 14 graden toch nog enorm frisjes.

Weer van morgen

Weer.nl informeert je ook alvast over de plannen van moedertje natuur voor morgen. Het begin van de dag staat volledig in het teken van zon en droog weer.

Maar in zowel de middag als de avond komen er wederom regen- en onweersbuien. Deze worden overigens iets minder erg dan vandaag.

De temperaturen zullen morgen uitkomen rond de 18, tot maximaal 21 graden. Daarmee is het iets warmer als vandaag.

Scroll naar boven