Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag dat DIT haar verslaving is..

Iedereen heeft wel een rare tik, verslaving of gewoonte. Zelf moet ik bij zebrapaden alleen op de witte vlakken lopen en kan ik geen enkele deur achter mij dicht gooien zonder nog een keer te checken of de deur nou echt dicht zit. Een soms wat irritante gewoonte, maar het beïnvloedt verder niet mijn leven of dat van mijn omgeving.

In het programma; ‘My strange strange addiction’ op TLC komen mensen voorbij die een hoop vreemde gewoontes of verslavingen hebben. Zo is er een vrouw die heel de dag door zand eet of een vrouw die de getrouwd is met een kermisattractie die wel 20 meter hoog is, omdat zij op objecten valt.

De vrouw in het volgende filmpje heeft ook een vreemde maar vooral vieze obsessieve verslaving. Zij ruikt namelijk tientallen keren per dag aan een vieze luier. Helaas blijft het niet bij ruiken maar stopt zij deze luiers ook in haar mond. Een gedachten waar de meeste mensen van walgen, maar zij smult ervan. Haar vriend heeft alles al geprobeerd om haar te laten stoppen met deze verslaving, maar tot zover geen succes.