Volgers krijgen rode oortjes van het kerstpakje van Emma Heesters

Emma Heesters is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de betere zangeressen van ons land. En dat is een mooi rijtje om tussen te staan! Maar naast haar zangkwaliteiten ziet ze er ook nog ongelooflijk goed uit!

Kerst vieren met Emma Heesters

Nederland heeft sowieso mooie zangeressen, kijk maar naar Maan de Steenwinkel en Davina Michelle. Maar onder de mannen is Emma Heesters toch wel een van de lievelingen.

Het is voor Emma ook geen geheim dat ze veel setjes koopt voor haar vriend. Ze zei laatst bijvoorbeeld: “Ik heb misschien een keurig imago, maar Wesley weet inmiddels wel beter.”

Deze uitspraak heeft haar alleen nog maar meer populair gemaakt bij mannelijk Nederland. Als buitenstaander kun je ook meegenieten op social media. De zangeres is namelijk erg actief op Instagram. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze 1 miljoen volgers heeft.

We weten niet of iedereen haar volgt om te luisteren naar haar mooie stem. Maar dat maakt natuurlijk helemaal niks uit, ze is goed bezig! Op Instagram zitten nou eenmaal veel mensen om naar leuke plaatjes te kijken. En de plaatjes van Emma gaan je zeker niet teleurstellen.

Emma heeft nog wel een vraag aan je: “1,2 or 3? ✨”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven