Marco Borsato verwijdert verschillende foto’s van zijn Instagram: “Waarom déze foto’s?”

Groot nieuws: Marco Borsato en Leontine weer samen

Sinds het vermeende slachtoffer van Marco Borsato aangifte heeft gedaan hebben we nog niet veel van kamp Marco gehoord. Er zijn alleen een paar statements van zijn advocaten naar buiten gekomen. 

Verwijderd op Instagram

Wel hebben wij enkele geruchten opgevangen dat Marco naar het buitenland is gegaan om tot rust te komen. Ook is het erg stil op zijn Instagram. Zijn laatste post was een bericht dat zijn ‘Hef Je Glas Met Mij’ tour afgezegd was. Volgens de geruchten heeft dit ook te maken met de huidige zaak.

De laatste foto is ongeveer 9 weken geleden geplaatst. Deze is samen met Rolf Sanchez. Maar dat wil niet zeggen dat er niks gebeurd op zijn Instagram. Er is namelijk op 16 december activiteit geweest op zijn pagina.

De eerste die dit door had was Yvonne Coldeweijer. Ze zei:  “Apart dat Marco afgelopen donderdag ineens 5 foto’s heeft verwijderd. Wat zouden dat nou voor foto’s zijn.”

Yvonne heeft het volgende laten weten: “Eén filmpje met een klein meisje met een wit jurkje. Een foto met met zijn dochter en drie klasgenootjes. Er stonden zaterdag nog mega veel foto’s met meisjes. Zo balen dit.”

Wij weten niet zeker of dit daadwerkelijk de berichten zijn die eraf gehaald zijn. Maar waarschijnlijk komen we daar de komende dagen wel achter.

Hieronder wat meer info over de pagina van Marco.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven