Uit de kleren? Bridget Maasland veilt naaktfoto

Bridget Maasland helpt dit jaar Missie 538 om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit doen ze voor het goede doel. Nu laat ze weten aan 538 dat ze een pikante naaktfoto beschikbaar stelt om te veilen.

Goede doel

Vorig jaar hielp ze ook al mee om zoveel mogelijk geld op te halen. Vorig jaar veilde ze haar befaamde trui waar haar decolleté doorheen te zien was.. Toen hielpen ze de voedselbank. Dit jaar stelt ze een naaktfoto beschikbaar die ze tijdens het programma ‘Het Perfecte Plaatje’ had gemaakt.

Dit doen ze om het Ronald McDonald Kinderfonds te steunen. Bridget Maasland kon kiezen tussen de naaktfoto of een foto van haar moeder. De keuze viel uiteindelijk vrij snel op de naaktfoto.

De eerste missie van Radio 538 is al behaald. Ze hebben al 160.000 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds! Met dit geld kunnen ze twee huiskamers op de intensive care maken.

Het volgende doel is 40.000 euro voor DOA. Dit is het grootste dierenasiel van Nederland. Laten we hopen dat ze dit ook gaan halen! Wij zijn heel benieuwd hoeveel de naaktfoto gaat opleveren!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio 538 (@radio538)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven