Vermeend slachtoffer Marco Borsato wil geen schadevergoeding “Ze wil iets anders”

Het vermeende slachtoffer die aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato is niet uit op een schadevergoeding. Dit vertelt haar advocaat (Peter Plasman) aan de Telegraaf.

Geen schadevergoeding

Peter Plasman is de advocaat van de 22-jarige vrouw. Zij heeft onlangs aangifte gedaan tegen Marco Borsato vanwege ‘ongewenste aanrakingen’. Ze is niet uit op een schadevergoeding. Ze wil genoegdoening en erkenning. “Ze voelt zich beschadigd.”

Het slachtoffer worstelt namelijk al lang met de gebeurtenis. “… maar is zij nu sterk genoeg om de mogelijke gevolgen van haar stap aan te kunnen. Zij voelt zich beschadigd en zij heeft de vurige hoop dat erkend zal worden dat er dingen gebeurd zijn die niet hadden moeten gebeuren.”

Volgens haar advocaat kan ze makkelijk een schadevergoeding krijgen, maar dit wil ze niet. “Het gaat haar echter niet om geld en zij zal dan ook geen schadevergoeding vorderen voor wat er gebeurd is. Mijn cliënte wil haar schade op een andere manier beperken, na erkenning hoopt zij dit nare hoofdstuk te kunnen afsluiten en op een goede manier door te kunnen gaan met haar leven.”

“Om die reden ligt er nu een serieuze maar ook genuanceerde aangifte, waarbij ook ondersteunend materiaal is overhandigd aan de zedenpolitie”, aldus Peter Plasman.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven