94-jarige vrouw krijgt klappen in verzorgingshuis Tilburg

94-jarige vrouw krijgt klappen in verzorgingshuis Tilburg

In een verzorgingshuis in Tilburg heeft een vrouw van 94 jaar gisteravond klappen gekregen van…een inbreker. De man was er om onverklaarbare redenen in geslaagd het tehuis te betreden, en stond ineens in de kamer van een ouder echtpaar.

In de badkamer

Wanneer we onze ouders toevertrouwen aan de hulp van een verzorgingshuis, verwacht je dat er goed voor hen wordt gezorgd en dat niet zomaar iedereen binnen kan komen.

In een verzorgingshuis in Tilburg is dat blijkbaar niet goed gelukt, aangezien een man zonder veel problemen het verzorgingshuis binnen kon dringen.

Die vrouw en haar man waren niet in hun kamer, maar toen ze terugkwamen zagen ze tot hun verbazing een man uit de badkamer komen. Die schrok vermoedelijk zelf ook flink.

In paniek wilde de vrouw vervolgens alarm slaan, maar dat liet de man niet gebeuren. Hij gaf de vrouw een flinke klap tegen haar hoofd.

Gelukkig kwamen er twee medewerkers aansnellen. Of zij de commotie hadden meegekregen of dat ze daar toevallig liepen is niet bekend.

94-jarige vrouw krijgt klappen in verzorgingshuis Tilburg

Veelpleger

Zij hebben de indringer weten te overmeesteren en hebben hem vastgehouden totdat agenten te plekke kwamen. Zij hebben hem vervolgens meegenomen. Het blijkt te gaan om een man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij een identiteitscontrole kwamen ‘interessante’ feiten naar boven.

De man blijkt een veelpleger, die al gezocht werd voor meerdere inbraken elders in het land. Ook bijzonder is dat de man een tas vol spullen bij zich had. Het vermoeden bestaat dat de spullen afkomstig zijn uit andere woningen. Helemaal zeker is dat nu nog niet.

Hoe het met de vrouw gaat is niet bekend. We hopen dat ze naast dat ze flink geschrokken is, verder niet veel mankeert en wensen haar en haar man veel sterkte.

 

Scroll naar boven