94-jarige bouwt zwembad in zijn tuin, zodat hij nooit meer alleen is nadat vrouw stierf

Drie jaar geleden verloor de 94-jarige Keith Davison zijn vrouw aan kanker. Hij was 66 jaar met haar getrouwd geweest en nu was Keith, een gepensioneerde rechter, voor het eerst sinds lange tijd alleen.

Het verlies trof Keith hard en de eenzaamheid eiste zijn tol toen hij dag in dag uit in zijn thuisland Minnesota was opgesloten.

“Je kunt je gewoon niet voorstellen hoe het is,” zei hij tegen KARE 11, “je huilt veel. Dat is gewoon zo, want ze is er niet. ”

Maar Keith weigerde de eenzaamheid zijn leven te laten overnemen – en in het voorjaar kreeg hij een idee om het zijn eenzaamheid tegen te gaan.

Hij besloot een zwembad te bouwen voor de buurtkinderen.

Keith’s stad, Morris, heeft geen openbare zwembad en hij kan een beetje gezelschap gebruiken, dus het zou een win-win zijn.

En wat er gebeurde nadat het zwembad was geïnstalleerd, bewijst dat als je jezelf wilt helpen, soms de beste manier is om iets leuks voor anderen te doen.
 
Dat voorjaar huurde de 94-jarige Keith Davison een bouwbedrijf in om een ​​zwembad in zijn achtertuin te installeren, en in juli toen het werk klaar was, nodigde Keith zijn hele buurt uit om te zwemmen. Het zwembad van Keith is het beste wat zijn buurt in lange tijd is overkomen.

buurtzwembad

De lokale kinderen hebben eindelijk een plek om te zwemmen en Keith heeft geen tijd meer om eenzaam te zijn.

zwembad van weduwenaar

Het effect op de buurt is enorm. Een buurman vertelde KARE 11 over Keith. “Hij verspreidt vreugde over onze hele buurt voor deze kinderen.”

Een andere lokale moeder zei: “Nu gaan we hier elke dag heen!”

Een dankbare zwemmer zei eenvoudig: “Het is geweldig en leuk!”

En wat Keith betreft, hij is zo gelukkig als maar kan. Hij glimlacht al veel meer dan hij voorheen deed.

Keith

Bekijk deze video om te zien hoe Keiths vriendelijke daad iedereen in zijn buurt vreugde bracht, inclusief hem:

Is het niet geweldig om Keith zo gelukkig te zien? Wie wist dat zijn plan zoveel vreugde zou brengen?

Deel alsjeblieft om hulde te brengen aan deze geweldige man! Meer mensen moeten zoals Keith zijn en beseffen dat de beste manier om jezelf te helpen vriendelijk is voor anderen!