92-jarige vrouw stelt bizarre eisen voor haar uitvaart – “Laat haar niet binnen”

Nadenken over je uitvaart klinkt in de eerste instantie misschien een beetje duister. Toch hebben sommige mensen al een goed idee van hoe ze willen dat mensen hun leven vieren als ze eenmaal overleden zijn. Dan hebben we het in het bijzonder over Lillian Droniak.

Lillian Droniak

Een 92-jarige overgrootmoeder, die bekend staat als oma Droniak, deelde onlangs haar wensen voor haar uitvaart op TikTok. Nou ja, het zijn eigenlijk geen wensen, maar meer eisen. Zo geeft oma Droniak je wel toestemming om te huilen, maar zoals ze zelf zegt: “huil niet te veel.”

Haar tweede belangrijke regel is misschien een beetje vreemd en vereist dat alle aanwezigen op hun hoede zijn. “Bertha is niet uitgenodigd. Laat haar niet binnen.” Ze legde daarna uit in een vervolgvideo dat de desbetreffende Bertha geen goed persoon is, en dus niet is uitgenodigd:

Volgens de 92-jarige is Bertha een ‘onruststoker’ die eerder met haar man probeerde te praten, en nu Droniak een beroemdheid is, is Bertha jaloers. Tot slot heeft ze nog een laatste, en misschien wel belangrijkste eis: iedereen moet na haar begrafenis één of twee drankjes drinken om haar leven te vieren.

In een interview met Insider vertelde Droniak dat haar belangrijkste doel is om mensen wat luchtiger met de dood om te laten gaan:

“Het hoeft niet eng of taboe te zijn. Het helpt je om het leven beter te leven als je niet bang bent. Ik maak grapjes over de dood omdat het ons allemaal zal overkomen, hoe eng dat ook is. Kan er net zo goed om lachen.”

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound – grandma_droniak

Laat een reactie achter

Scroll naar boven