92-jarige belt politie om inbreker te melden – maar dan zien ze iets verbazingwekkends in het huis wat ze niet kunnen negeren

Politieagenten in de Verenigde Staten krijgen voor het grootste deel een heleboel te verduren. Veel mensen staan ​​klaar om klachten in te dienen over hoe ze hun werk doen, terwijl anderen van mening zijn dat ze te vaak hun toevlucht nemen tot gewelddadige maatregelen.

Natuurlijk is het belangrijk dat we de vrijheid behouden om elk lid van een beroep te kunnen bekritiseren wanneer ze hun werk niet goed doen, maar het is even belangrijk om te onthouden dat politieagenten dagelijks hun leven riskeren om ons te beschermen.

Niet alleen dat, maar velen van hen zijn in staat tot ongelooflijke prestaties – waarvan dit prachtige verhaal een fantastisch voorbeeld is.

Er zijn niet veel overlevende veteranen van de tweede wereldoorlog over, maar de 92-jarige Louis C. Hicks is er één van.

Gedurende zijn hele leven heeft hij altijd geprobeerd het goede te doen, ook wanneer Amerika werd geroepen om de vrijheid van Europa tegen Adolf Hitler en de nazi’s te verdedigen.

Op een dag ontdekte Louis onlangs dat sommige gereedschappen in de werkplaats achter zijn huis ontbraken. Hij waarschuwde de politie voor de diefstal, voornamelijk in de hoop dat ze de dief konden vangen.

Louis wilde alleen zijn gereedschap terugkrijgen, maar toen officier Chasity Salazar verslag deed, stond ze erop om rond te kijken in Louis ‘huis.

Louis wist op dat moment dat hij niet kon verbergen wat er in zijn keuken aan de hand was. Agent Chasity keek rond, zag wat ze moest zien en ging toen prompt weg. Ze beloofde hem niet nog een keer te storen.

De 92-jarige Louis had geen idee dat ze in zijn huis een beetje speurwerk had gedaan en was van plan terug te keren met iets om zijn leven een stuk eenvoudiger te maken.

Louis had gevochten voor zijn land tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar als het ging om het verzorgen van zijn eigen behoeften, was hij gewoon te trots om om hulp te vragen. Gelukkig zag agent Chasity wat ze had moeten zien in het huis van Louis en besloot ze daarom onmiddellijk actie te ondernemen.

Wat Chasity had gezien, was dat Louis zijn fornuis gebruikte om zijn huis te verwarmen, met alle pits aan terwijl hij warmte zocht. Ze wendde zich tot haar collega’s voor hulp en kocht na enige hulp van donoren een nieuwe kachel voor Louis.

Louis zelf was in tranen toen Chasity terugkeerde om het geschenk af te leveren. Hij had moeite om zijn woorden naar buiten te brengen.

“Ik heb nooit iemand gehad om iets voor mij te doen. Nadat mijn moeder was overleden en me verliet om voor mijn twee zussen te zorgen … niemand heeft me ooit iets gegeven. Je haat het om aan iemand te vragen, want soms fronsen ze, maar ja ik ben een echte veteraan. Ik zal het niet vragen. Ik zal het niet vragen, “vertelde hij aan het plaatselijke station KVUE.

Louis legde uit hoe zijn oude kachel een gat in de vloer had verbrand, dus daarom gebruikte hij hem niet meer. Vanwege zijn beperkte inkomen was het laatste redmiddel die hij had, zijn gasfornuis.

Officier Chasity was niet alleen blij om Louis een belangrijk geschenk te geven, ze was ook dankbaar voor de gelegenheid om hulde te brengen aan een man die zoveel voor zijn land had gedaan.

De hele buurt heeft zich nu rond Louis bekommerd en probeert zijn leven zo soepel mogelijk te laten verlopen.

“Het betekent alles. De dingen die ik sinds de jaren veertig probeer te doen … Ik heb om hulp gevraagd. En nu kwam het gewoon binnen. God is goed, “zei hij.

Niet tevreden met het eenvoudigweg veranderen van zijn leven, heeft de politie in Austin een lijst gemaakt van alle dingen die hij nodig heeft, inclusief ondergoed, hemden en broeken.

Het ziet ernaar uit dat Louis eindelijk het goede terug krijgt dat hij verdient, omdat hij heeft geprobeerd zijn hele leven een groot man te zijn.

Als een WO II-veteraan tot tranen toe geroerd is, weet je dat er iets heel speciaals is gebeurd.

Bekijk hieronder meer over dit fantastische verhaal:

In de wereld van vandaag is het maar al te gemakkelijk om onze ouderen te vergeten.

Louis is een voorbeeld van iemand die bijna door de samenleving wordt vergeten, maar dankzij een goedhartige politieagent zal het leven van deze 92-jarige niet langer een worsteling zijn.

Deel alsjeblieft dit verhaal om wat vreugde rond Facebook te verspreiden. Ik weet zeker dat al je vrienden hier graag over horen!

Bron: KVUE