9-jarige jongen geeft politieman een geheim briefje. Leest de notitie en springt uit zijn stoel.

De 9-jarige Noah ontbeet met zijn moeder in Denny’s toen hij een politieagent in zijn eentje aan een nabijgelegen tafel zag zitten.

Noah werd meteen nerveus, hij wist dat hij iets wilde doen, maar wist niet precies wat.

Hij vertelde zijn moeder dat hij de politieagent had gezien en begon een plan uit te werken.

Noah droomde, hij wilde politieagent worden toen hij opgroeide. Hij vroeg zijn moeder of hij hoi kon gaan zeggen tegen politieagent Eddie Benitez.

Natuurlijk stemde zijn moeder ermee in, maar toen Noah Eddie begon te benaderen, werd hij zo nerveus dat hij niets durfde te zeggen. Hij besloot om met een nieuw plan te komen, waardoor de officier een paar minuten later uit zijn stoel zou springen.

Noah had wat verjaardagsgeld en wilde het ontbijt van Eddie betalen.

Zijn moeder Amanda zwaaide over de serveerster en vertelde haar over het plan. Nadat ze de rekening van Eddie hadden betaald, schreef Noah een bericht op de kassabon.

Toen pakte Noah de bon en ging naar de politieman.

Eddie zag de jongen naar hem toekomen en was in de war over waarom Noah zijn bonnetje had, maar het duurde niet lang voordat hij het begreep. Nadat hij had gelezen wat de jongen had geschreven, sprong hij uit zijn stoel en nam een ​​foto met zijn nieuwe fan.

Noah’s briefje op de bon luidde:

“Ik wil jou zijn als ik groot ben. Bedankt voor je dienst, Noah. ‘

Eddie was zo ontroerd door het gebaar dat hij nog steeds het briefje draagt ​​dat Noah hem elke dag schreef.

Eddie vertelde het verhaal aan 10 News:

“Het betekende alles. Het betekende dat ik elke ochtend zou opstaan ​​en zijn uniform aantrek en naar buiten ga en doen wat ik doe. Je weet wel? Het betekent dat ik moet blijven proberen een goed voorbeeld te zijn voor al deze jonge kerels. ‘

Het politiebureau van Lakeland, waar Eddie werkt, vond het verhaal zo hartverwarmend dat ze de foto van Noah en Eddie op hun Facebook-pagina deelden.

Noah was zo trots op de reactie die zijn mooie gebaar kreeg dat hij nu meer dan ooit politieagent wil worden.

Aarzel niet om op dit te delen met je vrienden/familie als je ook denkt dat dit een prachtige manier was om onze politiemacht te eren!

Bron: 10 News