9 familieleden die een geweldige gevoel voor humor hebben

Wanneer je denkt aan familie denk je waarschijnlijk aan het thuis gevoel en de onvoorwaardelijke liefde, maar wat je ook zeker niet moet vergeten is de (slechte) gevoel voor humor. Elke familie heeft wel zo zijn familieleden met hun portie humor.

Om deze reden hebben wij foto’s verzameld van mensen die de grootste streken hebben uitgehaald bij hun familie. Wacht maar tot je ziet hoe ze dar doen! Bekijk de foto’s hieronder en laat vervolgens je reactie achter:

‘Mijn moeder heeft me dit jaar de leiding gegeven over Thanksgiving. Denk je dat ze er spijt van heeft? ‘

Niemand zal uitgaan zonder de goedkeuring van pap.

“Ik vroeg mijn moeder om een ​​coole bladwijzer, en dit is wat ze me gaf. Ja, dat is mijn moeder. ”

“Mijn moeder hangt dit boven de droger.”

“De 1e keer achter het stuur. Mijn zoon zou moeten weten hoe verantwoordelijkheid eruit ziet. ‘

Iedereen heeft vast en zeker zo’n lolbroek in de familie! Wacht maar tot je de foto’s ziet op de volgende pagina! Ik kwam niet meer bij! Kijk snel verder…