5. Cadeaus geven zonder reden

De prinsen van vandaag hebben geen speciale gelegenheid nodig om bloemen naar hun vriendin te sturen of ze een geschenk te geven. Het is gewoon een willekeurige dag waarop hij, terugkomend van zijn werk, een mooi boeket ziet in een etalage en besluit om het te kopen. Alleen maar omdat het zijn favoriete persoon laat glimlachen.

6. Zorgt voor veiligheid

Het is een klein gebaar dat niet elk meisje zal opvallen. Het is vrij duidelijk dat door te kiezen om aan de buitenkant van het trottoir te lopen, een man vastbesloten is om zijn dame te beschermen tegen onverwachte situaties. Zonder enige twijfel is dit een gebaar van een echte heer!

7. Kust je voorhoofd

Als een man zijn gevoelens voor zijn geliefde uitdrukt door haar voorhoofd te kussen, betekent dit dat hij erg gehecht is aan haar.

8. Tanken voor je vriendin

Dit is een leuke verrassing die laat zien dat je man een echte heer is waar elke vrouw van droomt. Door dit te doen probeert een man zijn vriendin te laten zien hoeveel hij om haar geeft zonder iets terug te verwachten.

9. Altijd helpen bij het aantrekken van een jas

Natuurlijk kan een vrouw haar jas zelf aantrekken, maar het is een kwestie van attent zijn. Een welgemanierde man steekt altijd een hand uit voor je of geeft zijn jas als het koud is.

Wat vind jij? Reageer hieronder