85-jarige man kan niet stoppen met werken na 40 jaar werken – zijn reden laat iedereen sprakeloos

Als er een groep mensen is die het verdient om geprezen te worden, dan zijn het onze ouders wel. Ze hebben immers hun hele leven lang gewerkt en geholpen het land dat we vandaag de dag kennen op te bouwen.

De 85-jarige Wendall Gill is een van degenen die op elke manier heeft bijgedragen aan de samenleving. Al meer dan 40 jaar werkt hij in hetzelfde McDonalds-restaurant in Kentucky. In die tijd heeft hij nauwe banden met personeel en werknemers gekregen – alle inwoners weten wie hij is.

Het feit dat hij al zo lang een werknemer van hetzelfde bedrijf is, laat zien hoe trots en loyaal hij is. De meeste mensen van zijn leeftijd zijn lang geleden met pensioen gegaan, maar Wendall blijft hamburgers en friet serveren.

Op een dag vroeg zijn vriend Todd Oldfield – die vroeger op dezelfde McDonalds werkte – waarom Wendall niet met pensioen ging en van zijn vredige jaren van rust genoot. Toen Todd de waarheid hoorde, kon hij zijn oren echter niet geloven – hij begreep toen precies waarom hij onmiddellijk moest handelen.

Todd ontmoette Wendall voor het eerst in 1978. Toentertijd was Todd nog een kind. Hij werkte bij McDonald’s om wat geld te verdienen, maar het was zijn eerste echte baan. Wendall was ondertussen een collega van middelbare leeftijd.

“Ik ontmoette Wendall in juni 1978 toen ik voor mijn eerste baan ging werken; McDonald’s op Richmond Road, in Lexington, Kentucky. Op mijn eerste dag ontmoette ik Wendall; de man die de lobby van de winkel schoon hield. Als je ooit in deze bepaalde McDonald’s bent geweest, ben je er zeker van dat je hem hebt gezien, “legde Todd uit.

Net als iedereen heeft Wendall veel rekeningen te betalen. Hij heeft echter ook andere financiële verantwoordelijkheden die de meesten niet hebben: twee geadopteerde, gehandicapte kleinkinderen die hij opvoedt.

68 jaar lang was Wendall getrouwd met de liefde van zijn leven, Della. Ze was altijd aan zijn zijde, hielp hem en vormde de helft van een echt liefhebbende relatie. Maar op een dag eind augustus veranderde alles.

Wat er toen gebeurde? Er gebeurde iets wat een invloed had op de rest van zijn leven. Lees erover op de volgende pagina!