85-jarige man gaat op één knie om 63 jaar na hun huwelijk opnieuw een aanzoek te doen

Ze zeggen dat ware liefde nooit sterft.

Welnu, een 85-jarige heeft laten zien dat deze gezegde echt waar is. Volgens berichten had Karl Von Schwarz zijn vrouw al bijna 63 jaar beloofd dat hij een nieuwe verlovingsring voor haar zou kopen als ze in staat was om succesvol haar operatie te ondergaan.

Dat is precies wat ze deed, en dus deed Karl vorige week iets dat de krantenkoppen haalde …

Karl Von Schwarz en zijn 82-jarige vrouw, Donna, waren al in 1956 getrouwd, nadat ze op de middelbare school kennismaakten en verliefd werden.

Het echtpaar woont momenteel in Youngstown, Ohio, en hun liefde voor elkaar is duidelijk net zo sterk als het voorheen was.

Hun kleindochter, Christina Von Schwarz, momenteel een tweedejaars student, legde aan WFAA uit: “Ze zijn echt gewoon zulke geweldige mensen, ik heb nog nooit iemand zoals zij ontmoet.

“Ze zijn absoluut iets om naar te streven in een relatie.”

Moeilijke tijden

Helaas hebben het paar de laatste tijd moeilijke tijden doorstaan. Alleen al de afgelopen 10 maanden heeft Donna een aantal beroertes gehad, een hersenbloeding en een openhartoperatie. Dat heeft natuurlijk de liefde van het paar voor elkaar niet verminderd.

Donna heeft nu een rolstoel nodig om zich te verplaatsen, maar Karl is net zo goed het meisje waar hij meer dan 50 jaar geleden verliefd op werd.

Alsof dit ooit in twijfel was, beloofde hij om zijn vrouw een nieuwe verlovingsring te kopen zodra ze de hartoperatie had voltooid. Toen Donna thuiskwam, deed ze dat met de verwachting dat Karl zijn belofte zou waarmaken.

“Ze is die ring absoluut niet vergeten,” zei Christina Von Schwarz.

Dus het was dat het stel de reis maakte naar een warenhuis waar Donna haar ring kon uitkiezen.

In een daad die overal harten laat smelten, ging Karl op één knie en vroeg zijn vrouw om opnieuw met hem te trouwen. Natuurlijk zei ze ja.

Christina plaatste een video van haar grootouders op Twitter en het kreeg snel aandacht … evenals meer dan 25.000 likes.

“Ik vertelde hen dat ze beroemd waren op Twitter en dat ze zo blij waren,” zei Christina. “Ik had nooit gedacht dat het zou opwaaien, maar het verdient zeker de erkenning dat het kreeg.”

Voor Karl was het opnieuw een aanzoek doen heel gemakkelijk.

“Het was geweldig omdat het een meid is die ik al mijn hele leven heb liefgehad,” legde hij uit. “Het was heel eenvoudig. Weet je, we zijn al zo lang samen dat we niet echt zonder elkaar kunnen. ‘

Ware liefde sterft nooit, en hoewel Karl geen materieel object nodig had om zijn liefde voor Donna te bewijzen, was het toch zeker een mooi gebaar.

Ik kan alleen maar hopen dat ik zo’n romance heb, en dat als ik oud genoeg ben, ik van een relatie geniet die net zo speciaal is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven