80-jarige vrouw laat koffie vallen, klaagt McDonalds aan

a mcdonald's restaurant is lit up at night

Een vrouw klaagt McDonald’s aan nadat ze zich aan een kopje koffie dat ze bij de drive-thru had gekocht had verbrand. Mable Childress, een vrouw rond de 80 jaar oud, klaagt het bedrijf aan nadat ze naar verluidt een kop hete koffie over haar liezen en benen heeft gemorst, wat resulteerde in brandwonden en pijn.

Koffiebeker

Childress heeft documenten ingediend tegen het McDonald’s restaurant aan Fillmore Street in San Francisco, waarin ze beweert dat medewerkers van het restaurant de deksel van haar koffiebeker niet correct hebben bevestigd.

De rechtszaak, die afgelopen donderdag is ingediend, beweert dat Childress de koffie kreeg zonder dat de deksel correct was vastgemaakt, voordat de drank overliep en ‘haar ernstige brandwonden en emotionele stress bezorgde’.

Nog steeds pijn

Als gevolg van het morsen beweert ze dat ze ‘nog steeds pijn ervaart’ en littekens heeft op haar liesstreek, zelfs maanden na het incident dat in juni plaatsvond. Haar advocaat, Dylan Hackett, vertelde aan het lokale mediakanaal SFGATE: “Ze hebben de koffiebeker niet goed afgedekt, en de koffie was ook brandend.”

Daarnaast beweert de rechtszaak ook dat het personeel van McDonald’s Childress helemaal geen hulp heeft geboden nadat ze naar verluidt was verbrand en haar smeekbedes negeerde. Hackett vervolgde: “Ze stond daar behoorlijk lang, ongeveer 20 tot 25 minuten, en vroeg om een manager.”

Geld

Childress zoekt een niet nader genoemd bedrag aan schadevergoeding. De eigenaar van die specifieke McDonald’s franchise, Peter Ou, beweert echter dat Childress hulp werd aangeboden na het incident en dat er een rapport werd opgemaakt.

Hij verklaarde dat het incident later die dag werd gemeld en dat het personeel en het management van het restaurant ‘binnen enkele minuten met haar hebben gesproken en hulp hebben aangeboden’. Ou voegde eraan toe: “Mijn restaurants hebben strenge protocollen voor voedselveiligheid, inclusief training van het personeel om te zorgen dat de deksels op hete dranken goed zijn vastgemaakt.

Scroll naar boven