8 signalen die bewijzen dat je man echt van je houdt

Liefde doet ons denken aan een man die oprecht van een vrouw houdt, te allen tijde haar enorme hoeveelheden bloemen en sieraden brengt en gekke dingen voor haar doet. Maar wanneer we dergelijke liefdesignalen niet ontvangen, worden we teleurgesteld en voelen we dat onze man niet van ons houdt. Maar is dat echt waar? Of geven mannen hun liefde op een andere manier weer?

Trendnieuws verzamelde wetenschappelijke feiten die oprechte en echte liefde duidelijker laten zien dan miljoenen bloemen kunnen laten zien. Als je man niet altijd een liefdesverklaring aflegt maar de meeste van deze 8 acties doet, moet je niet aarzelen – hij houdt van je.

8. Hij luistert naar jou meer dan hij spreekt.

De meerderheid van de mannen weigert te spreken over zichzelf en hun prestaties. Maar dit is niet hoe een liefhebbende man werkt. Hij luistert aandachtig naar zijn geliefde en stelt vragen omdat ware liefde belangstelling en empathie inhoudt, zelfs als een gesprek niet erg betekenisvol is.

En als een man niet geïnteresseerd is in je zaken en weigert naar je te luisteren, maar je kunt urenlang discussiëren over bijvoorbeeld geld, is het tijd om na te denken over jullie relatie.

7. Hij geeft om je vrienden en familie.

Een liefdevolle man geeft om je familie en vrienden omdat ze een deel van je leven zijn. Hij mag ze misschien niet, en hij kan zelfs af en toe minachting voor hen zijn, maar hij zal je nooit verbieden om met hen om te gaan. Hij zal er altijd zijn als je zijn hulp nodig hebt.

6. Hij sluit je nooit uit voor een gesprek.

Hoe vaak merk je situaties waarbij vrouwen worden buitengesloten van een discussie (‘niet bemoeien, ik kan het in mijn eentje wel aan.’)? Een liefhebbende man zal nooit zulke woorden gebruiken tegen zijn vrouw. Hij behandelt zijn geliefde als een gelijk persoon en zal haar nooit beledigen door haar niet de gelegenheid te geven om haar mening te geven.

5. Hij is altijd trots op je succes en vertelt anderen erover.

Veel mannen haten het als vrouwen hun doelen behalen. Vooral als ze zelf niet slagen. Maar een liefhebbende man behandelt zijn geliefde als een deel van zichzelf, en daarom is hij altijd blij als ze erin slaagt. Hij zal niet aarzelen om het zijn vrienden te vertellen. Wil jij zeker weten of je man van je houdt? Dan moet je de laatste 4 signalen op de volgende pagina lezen! Lees snel verder!