8-jarige jongen spaart eigen zakgeld om rozen te kopen voor elk meisje in zijn klas

Valentijnsdag heeft verschillende betekenissen voor veel verschillende mensen.

Voor de overgrote meerderheid van ons is het een dag waarop we onze liefde voor iemand laten zien; een dag om een beetje extra moeite te doen voor onze geliefde.

Natuurlijk heeft niet iedereen het geluk om iemand te hebben, en dus letten ze op – soms verlangend – hoe anderen genieten van de dag en alle overdreven romantiek die daarmee gepaard gaat.

De 8-jarige Callum Drew, die in het Verenigd Koninkrijk woont, besloot dat het niet goed zou zijn als een meisje in zijn school zich buitengesloten zou voelen … dus deed hij het liefste.

Volgens rapporten spaarde de 4-jarige zijn zakgeld, zodat hij voor elk meisje in zijn klas een roos kon kopen. Hij wil niet dat iemand zich tijdens de vakantie in de steek gelaten voelt, dus verhelpt hij dit door ervoor te zorgen dat iedereen iets heeft.

Blijkbaar heeft hij dit de afgelopen vier jaar gedaan (wat een jonge Casanova), nadat hij in de bloemenwinkel van zijn oma had gewerkt om geld te verdienen. Toen ze stierf, begon hij in plaats daarvan auto’s te wassen.

Trotse moeder

Alles bij elkaar kocht Callum maar liefst 68 rozen voor zijn klasgenoten, en zijn moeder kon niet trotser zijn.

“Hij doet het al vier jaar,” zei ze, zoals in de Britse krant Metro staat.

“Hij begon met alleen zijn klas, maar nu geeft hij rozen aan elk meisje in zijn jaar – hij zegt dat geen meisje moet worden overgeslagen.

“Hij heeft zelf ook een vriendin en heeft een cadeau voor zijn vriendin.

“Dit jaar is een beetje anders. Normaal hielp hij zijn oma in de bloemenwinkel om geld te verdienen, maar ze stierf vorig jaar – dit jaar heeft hij besloten om auto’s te wassen.

“Hij heeft ongeveer tien auto’s gewassen en heeft er nog een paar ingeboekt. Hij was van 9.30 tot 16.30 uur buiten en zelfs toen moest ik hem naar binnen slepen toen het donker werd.

“Ik ben echt trots op hem. Hij heeft een hekel aan de aandacht van de meisjes. Vorig jaar toen hij ze de rozen gaf, begonnen ze allemaal te gillen en op hem te stapelen. ‘

Callum zelf zegt dat zijn vriendin weet wat hij doet, maar ze vindt het prima omdat het anderen helpt.

Wat een inspirerende kleine jongen met een groot hart vol liefde! Als je denkt dat Callum complimenten verdient, deel dit artikel dan op Facebook.