71-jarige man wordt woest geslagen door automobilist – familie smeekt Facebook om hulp bij het zoeken naar misdadiger

Ons voorstellen dat onze ouders – of zelfs oudere familieleden – worden aangevallen en gekwetst, is iets dat voor de meeste van ons te veel is om te verdragen.

En toch was het de nachtmerrie die Amy Jane Johnson moest ondergaan toen haar schoonvader brutaal werd aangevallen in het oosten van Bethel / Ham Lake, Minnesota, op 2 maart 2018.

Door een verkeer ruzie is de vader van Amy’s partner door een automobilist gevolgd naar huis en vervolgens zo zwaar geslagen dat hij meerdere gebroken botten had en talloze hechtingen nodig had.

Het incident

Volgens rapporten werd de schoonvader van Amy Jane Johnson, die niet is geïdentificeerd, op zijn adres gevolgd nadat hij de weg had gekruist met een andere bestuurder. Die chauffeur volgde hem terug naar zijn huis, voordat hij zijn auto op een verborgen plek parkeerde en een zware aanval uitvoerde.

De dader zou de schoonvader van Amy ruim een minuut lang hebben geslagen – een aanzienlijk lange tijd voor een aanval – voordat hij vroeg: “Heb je genoeg gehad?”

Na de gewelddadige ontmoeting was het slachtoffer in staat om op te staan, het huis binnen te gaan en om hulp te roepen.

Nu vraagt Amy dringend aan mensen om de man die haar schoonvader heeft aangevallen te helpen vinden en voor het gerecht te brengen.

De dader vinden

De verdachte wordt beschreven als een blanke man, ongeveer 35 jaar oud, 1,80 meter, met kort haar. In de nacht van het incident droeg hij een wat langere leren jas. Zijn auto wordt beschreven als een nieuw donker zilver of grijs voertuig, misschien een Mustang, met getinte donkere ramen.

De politie zegt te geloven “er zijn mensen die mogelijk informatie hebben over deze aanval” en moedigde hen aan om het kantoor van de sheriff te bellen op 763-427-1212 of een anonieme tip op hun website achter te laten.

Denk je ook dat deze daad van geweld tegenover een bejaarde volledig onvergeeflijk is? Als dat het geval is, help ons dan en help Amy door dit artikel te delen.

Hoe meer mensen dit zien, hoe groter de kans dat ze de verantwoordelijke persoon vinden!

Bron: Fox News