7 signalen dat je partner smoorverliefd op jou is

Ware liefde voel je niet alleen, het is ook zichtbaar voor het blote oog. Maar als je één van die mensen bent die op zoek is naar bewijs in elke situatie en de voorkeur geeft aan feiten, dan hebben wij hier 7 signalen die laten zien dat je partner smoorverliefd op jou is.

Wij analyseerden een aantal verliefde stelletjes en kwamen met een lijst met dingen die erop wijzen dat je partner veel van je houdt. Bekijk ze hieronder en laat daarna in de reacties weten of jouw partner van je houdt:

1. Ze delen hun eten.

Herinner je je Joey “Friends”? Een populaire serie uit de jaren 90. Hij deelde zijn eten nooit met iemand. Zelfs niet met een meisje. Ook al vond hij een meisje leuk, hij deelde nooit zijn eten. In tegenstelling zelfs, hij miste nooit de kans om het eten van het meisje te eten als ze naar het toilet moest.

Blijkbaar zijn er veel mensen die haten wanneer iemand een hapje van hun eten neemt, vooral zonder eerst te vragen. Veel mannen vinden het ook overbodig om elkaar ‘romantisch’ te voeden. Daarom is het een goed teken wanneer je partner zijn eten met je deelt en je ervan laat proeven. Het laat zien dat hij alles met je wil delen.

2. Ze laten je voice memos achter.

Tegenwoordig stuurt iedereen wel berichtjes naar elkaar via hun telefoon. Het is een goed alternatief voor diegenen die niet zoveel samen kunnen zijn als ze willen, maar toch de behoefte voelen om verbonden te zijn.

Gewone woorden op een scherm geven echter niet dezelfde betekenis of hebben niet de gewenste warmte en intonatie. Ze zijn vaak onpersoonlijk. Spraakberichten daarentegen zijn dat niet. Ze raken elkaar en ze maken gesprekken op afstand zo veel beter.

De volgende keer dat je luistert naar een gesproken bericht dat je partner heeft gestuurd, moet je eraan denken dat het tijd en moeite kostte om het op te nemen, soms om een ​​rustige plek te zoeken, allemaal omdat ze van jou houden.

3. Ze laten hun telefoon onbeheerd achter.

Over telefoons gesproken, sommige mensen bewaken hun toestellen met hun leven. Ze gebruiken alle beschermingsmiddelen die er bestaan, zoals wachtwoorden en vingerafdrukken en laten hun telefoons of tablets nooit achter. Wanneer je thuis bent, vergezeld door je partner, lijkt dit gedrag vreemd en kan je partner zich afvragen waarom je zo beschermend bent. Meestal betekent dit dat de persoon iets te verbergen heeft en dit is geen goede basis voor een vertrouwensrelatie.

Niemand zegt dat je partner je alle wachtwoorden voor alle sociale netwerkprofielen zou moeten geven, omdat we allemaal recht hebben op privacy. Maar als de persoon zich natuurlijk gedraagt ​​en de signalen van vertrouwen en oprechtheid te zien zijn, betekent dit niets anders dan ware liefde.

4. Ze zijn klaar om nieuwe dingen te proberen.

Wanneer twee mensen elkaar ontmoeten, hebben ze allebei hun voorkeuren. Hoe ouder we worden, hoe moeilijker het voor ons is om “ja” te zeggen tegen iets nieuws, vooral als het gaat om hobby’s en manieren om de tijd te doden.

Een partner die veel om je geeft en meer wil weten over je persoonlijkheid zal zeker proberen deel te nemen aan je hobby’s. Als je betrokken bent bij hun hobby en samen dingen doet, of het nu gaat om kookcursussen of paardrijden, versterk je de banden tussen jullie twee en open je je verborgen kwaliteiten. Bovendien is het altijd weer een gelegenheid om wat tijd door te brengen.

Dat gezegd hebbende, verwachten we niet dat mannen je een handje helpen met je make-up, of dat vrouwen je schroevendraaier vasthouden terwijl jij de auto in de garage aan het repareren bent, maar hoe zit het met het vinden van iets interessants voor beide partners? Er zijn nog meer signalen die overduidelijk laten zien dat je partner smoorverliefd op je is! Bekijk deze op de volgende pagina!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven