We zijn allemaal eigenlijk verslaafd aan temptation Island. Elk jaar weer kijken we met z’n allen massaal naar Temptation Island om te genieten van iemand anders zijn liefdesproblemen. We hopen elk jaar ook weer dat er prachtige verleiders meedoen en dit jaar hebben we weer geluk met twee bloedmooie verleiders: Jietse en Lizzy.

Jietse is zo’n man die niet een mega groot ego en nog grotere spieren nodig heeft om leuk gevonden te worden. Hij is niet grof gebekt maar juist heel lief en oprecht. Voor wat we tot nu toe van hem gezien hebben kan eigenlijk alleen maar worden bevestigd wat een geweldige jongen het is. Elk jaar blijkt weer dat de normale jongen meer succes heeft dan de grove, respectloze jongen.

Kun jij ook geen genoeg krijgen van Jietse? Wij hebben zijn meest geweldige kwaliteiten onder elkaar gezet zodat je even kunt wegzwijmelen bij de mooie Jietse die we gelukkig over twee dagen weer zien!


1. Hij heeft prachtige hemelblauwe ogen

Bruin haar en blauwe ogen, op zich al een combinatie om helemaal van te smelten! Laat staan bij zo’n aantrekkelijke jongen als Jietse! Zo mooi dat wij ons helemaal verdrinken in zijn mooie blik.


2. Hij verleidt op een subtiele manier

Hij is niet opdringerig en laat een vrouw zich comfortabel voelen. Hij jaagt niet op zo’n overduidelijke manier dat je er ongemakkelijk van wordt. Hij probeert juist alle signalen te ontvangen die hij krijgt en doet daar iets liefs en subtiels mee.

jietse


3. Hij is superschattig en galant

Naast dat hij Milou heel respectvol behandelt, geeft hij haar ook steeds hele mooie niet seksistische complimentjes. En zij valt er helemaal voor! Dit is het bewijs dat een liefdevolle aanpak bij mannen vaak wel werkt.


4. Hij is prachtig op foto’s

Niets is fijner dan kijken naar de foto’s van je lief als hij even niet bij je is, gelukkig raak je bij Jietse niet uitgekeken!

jietse als model


5. Hij heeft heerlijk sterke armen

Hij kan je optillen en met je doen wat hij maar wilt, heerlijk als de man een beetje controle over je heeft.


6. Hij is zorgzaam

Hij zorgt goed voor Milou, neemt haar onzekerheden weg en maakt zich zorgen als zij zich minder goed voelt door beelden die zij van Heikki te zien krijgt. Hij is zorgzaam en dat is eigenlijk wat we allemaal willen in een man!


7. Hij heeft een perfect lichaam

Alle redenen hierboven en ik combinatie met zo’n mooi lichaam als Jietse maakt dat hij echt onweerstaanbaar is! Prachtige man met een prachtig karakter waar wij wel graag een hapje uit zouden willen hebben.

Wat vind jij? Reageer hieronder