69-jarige is ’s werelds meest getatoeëerde vrouw, haar man is de meest getatoeëerde senior

69-jarige is 's werelds meest getatoeëerde vrouw, haar man is de meest getatoeëerde senior

Als je denkt dat tatoeages een modern fenomeen zijn dat in de schijnwerpers wordt gezet door jongeren, denk dan nog eens na. De oudste voorbeelden van tatoeages werden gezien uit het prehistorische tijdperk.

In feite zijn de oudste overgebleven tatoeages degene die zijn gevonden op Ötzi de Iceman, een mummie die werd gevonden in de Ötz-vallei in de Alpen die helemaal teruggaat tot 2 of 3 duizend jaar voor Christus!

Sindsdien heeft deze vorm van artistieke lichaamsaanpassing grote nieuwe hoogten van populariteit gekregen.

tatoeages

Hoewel de eerste voorbeelden van tatoeages as en koolstof als pigmenten gebruikten, is de kunst inmiddels een lange en kleurrijke manier geworden. Met de term “tattoo” die de titel van de meest gezochte term van 2002 wint en met nieuwe tattooshops die elke dag opduiken, zijn tatoeages het nieuwe fenomeen geworden dat de meeste liefde pronkt.

En hoewel liefde voor inkt misschien heel diep is, willen sommigen hun relatie met tatoeages net dat beetje extra geven. Neem bijvoorbeeld straatartiest Gregory Paul McLaren. Bijgenaamd Lucky Diamond Rich, hij is momenteel de meest getatoeëerde man ter wereld met 100 procent van zijn huid getatoeëerd – inclusief de meest intieme plekken!

man met veel tatoeages

Maar hij is niet alleen. Dames en heren, het is tijd dat je Charlotte Guttenberg ontmoet!

Most tattooed senior citizen - Guinness World Records

Guttenberg komt uit Florida en is geen gewone getatoeëerde vrouw. Ze is een Guinness World Record-houdster! In 2015 was ze de eerste vrouw die werd erkend als de meest getatoeëerde Senior Citizen met ongeveer 91 procent van haar lichaam bedekt met inkt. Maar daar bleef het niet bij. In de komende drie jaar bezocht ze vele tattoo-salons en kunstenaars en haar lichaam werd een briljant, levendig canvas.

https://www.instagram.com/p/BecrmXyHaSm/?utm_source=ig_embed

En nu is ze de meest getatoeëerde vrouw ter wereld met 98,75 procent van haar huid bedekt met inkt! Met slechts een klein deel van haar handen en haar gezicht zonder inkt, zou je het geloven als we je vertelden dat deze senior haar eerste tatoeage durfde te zetten pas nadat ze 50 was? Hoewel ze er altijd van hield hoe de inkt op de huid leek, liet ze er nog nooit één zetten tot de eerste vlinder op haar borst dankzij haar ex-man die haar verbood om een tatoeage te nemen.

https://www.instagram.com/p/BiymW32AouR/?utm_source=ig_embed

“Ik wist meteen dat ik er meer wilde,” lachte Guttenberg en herinnerde zich over haar eerste keer. Tijdens één van haar eerste reizen naar de tattooshop ontmoette Charlotte haar huidige echtgenoot, Chuck Helme.

Met de belofte om haar hand door de pijn heen te houden, bloeide hun liefde en ook hun tatoeages! Momenteel is Chuck de meest getatoeëerde mannelijke senior, Chuck heeft namelijk maar liefst 376 schedels op hem getatoeëerd.

Most tattooed senior citizens - GWR Beyond The Record

Dat zijn flink wat tatoeages! Heb jij er 1 of meerdere? Laat het ons weten in de comments via Facebook!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven