60-jarige dame krijgt een extreme make-over – Haar dochter herkent haar niet meer

Het geven van cadeautjes op verjaardagen is geweldig. Het zorgt ervoor dat de persoon extra geliefd en belangrijk wordt. Het maakt hun dag ook onvergetelijk.

Voor Kim was haar 60e verjaardag heel speciaal en het heeft niets te maken met een materieel geschenk. Ze kreeg geen nieuwe jurk, handtas of een fles parfum. Voor haar verjaardag gaf Kim’s familie haar een make-over!

Een paar jaar geleden vertelde Kim haar dochter hoe geweldig het zou zijn als ze een make-over kon krijgen van Christopher, die je waarschijnlijk kent als MakeOverGuy, op haar 60ste verjaardag. Het was gewoon een wens voor haar

Maar Kim had zelfs geen flauw idee dat de familie van plan was haar droom waar te maken. Iedereen, inclusief Kim’s man, zijn zoon Tsjaad en zijn vrouw Megan, haar dochter en haar man, bedachten een hele speciale manier om haar verrassing te onthullen. Het was gepland en alles ging precies goed.

Op haar 60e verjaardag gaf de familie van Kim een beetje informatie die om de 30 minuten op kaarten werd getoond. Aan het einde van het spel onthulde ze dat ze naar de MakeOverGuy-show zou gaan voor een extreme make-over.

Het natuurlijke haar van Kim is erg mooi. Het was lang en had mooie golven aan het eind. Ondanks haar goede conditie was haar haar echter gewoon niet genoeg om haar prachtige gezicht en haar uitstekende persoonlijkheid te dekken.

Dus Christopher bood aan haar een nieuwe en verbeterde look te geven. Hij heeft haar haar veel korter geknipt om het er voller en meer volume te geven. De MakeOverGuy heeft ook nog een paar krullen aan haar haar toegevoegd en het ziet er geweldig uit.

Met een kleurtje op haar oogleden, mascara op haar wimpers en een kleurtje op haar wangen, zag ze er veel jonger uit en natuurlijk veel vrolijker. Haar nieuwe look gaf volledig recht aan haar persoonlijkheid.

De blik op het gezicht van haar familie en hun algemene reactie op haar makeover was op een heel ander niveau. Je kunt absoluut in hun ogen zien hoe prachtig en verrassend de transformatie was. Ze waren zo sprakeloos dat ze eigenlijk niets anders konden doen dan naar Kim staren en glimlachen.

Vaak hebben de meest memorabele geschenken in het leven geen geldwaarde. Ervaring en de achterliggende herinnering creëren een betere plek in het hart van mensen. En voor Kim zorgden haar transformatie en de moeite en de tijd die haar familie voor de verrassing had gemaakt ervoor dat haar 60ste verjaardag veel gedenkwaardiger werd dan ze ooit had gedroomd. Ze deden extra moeite om van haar wens een echte realiteit te maken.

Bekijk hoe onvoorwaardelijk blij Kim was achtergelaten na haar make-over in de video hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven