5-jarige belt 112 om het leven van papa te redden – het gesprek laat iedereen in tranen achter

Iedereen weet dat noodgevallen ongelooflijk enge scenario’s zijn om mee om te gaan. Zelfs professionals kunnen soms moeite hebben om hun hoofd koel te houden wanneer het gaat om iemands veiligheid of hun leven op het spel staat.

De paniek, verwarring en adrenaline die ontstaat uit een gevaarlijke situatie kan ervoor zorgen dat we de vreemdste dingen gaan doen.

Toen Savannah Hensley’s vader op een ochtend een hartaanval kreeg, maakte de 5-jarige de meest schattige 112-oproep ooit.

“Mijn vader kan niet moeilijk ademen. Je moet echt snel komen, ‘zei Savannah tegen de 112-coördinator.

Gedurende bijna 10 minuten bleef Savannah aan de lijn om de ​​enge situatie met moed aan te pakken.

‘De meeste mensen, als je met ze praat, zijn zo hysterisch,’ zei Hancock County-coördinator Jason Bonham, de man die de oproep ontving. “Elke keer als ik het terug luister is het geweldig. Ze is nog zo jong. ‘

Met een ongelooflijke inspanning kalmeert ze haar vader en roept ze een ambulance op. Maar Savannah maakt zich ook zorgen om haar kleding en ze wil iets anders aantrekken.

Als ik Savannahs kalme stem hoor bij het bellen van 112 smelt mijn hart. Scroll naar beneden en luister naar het levensreddende gesprek! Wat een held!

Dit is de dapperste 5-jarige die ik ooit heb gehoord! Ik kan me niet voorstellen hoe vreselijk het moet zijn als iemand dichtbij je ziek wordt en hij/zij in nood is.

Gelukkig is alles prima verlopen voor de vader van Savannah – grotendeels te danken aan Savannah’s uitgesproken en evenwichtige karakter.

Als je weet wanneer je 112 moet bellen en weet wat je moet doen in de specifieke noodsituaties, kun je zowel je eigen leven als de levens van je kinderen en partner redden, dus het is het beste om ze zo snel mogelijk goed voorbereid te zijn!

Bron: Bored Panda