5 Instagram accounts die je nu moet volgen om je dagen net wat leuker maken.

1. Bas Smit

Bas Smit casht 60.000 euro met hilarisch T-shirt en gaat nog even door | Show | AD.nl“De man van” zoals hij door vele genoemd werd. Dagelijks plaatst Bas Smit de meest humoristische filmpjes om je de dag door te helpen.
Klik hier te volgen

2.Matthy van Empel (DJ JEMATTHY)
**🔥 ONZE AANRADER🔥 **
Matthy van Love Island - hier vind je zijn Instagram en alle andere dingen die je wil weten
Deze creatieve duizendpoot bekend van Love Island laat zijn Instagram volgers en fans zien dat je op een creatieve manier als dj de Corona periode prima door kunt komen.
Klik hier om te volgen

3. Kakhiel

Marvin Bruin Art & Illustration » KAKHIEL trademarkBen je meer van de (extreem)droge humor? Dan hou je vast van kakhiel. Verwacht woordgrappen die zo slecht zijn dat het grappig wordt, captions droger dan de sahara en droge situaties zoals deze
Klik hier om te volgen

4. Gierige gasten
Gratis eten in de snackbar! | Gierige Gasten - YouTube
Deze gasten laten met hun filmpjes op Instagram en YouTube de realiteit van de dag zien door allerlei experimenten uit te voeren. Het zit soms tegen het randje aan.
Klik hier om te volgen

5. Thisjeboyjay
Temptation-verleider Jay houdt liefdesleven bij in 'seksboekje' | 1Limburg | Nieuws en sport uit LimburgJay Francis maakte in 2018 furore als verleider in Tempation Island, Maar inmiddels maakt hij steeds meer mensen blij met zijn hilarische Instagram video’s.
Klik hier om te volgen

Laat een reactie achter

Scroll naar boven