Er zijn genoeg mensen die het enorm lastig vinden om zijn of haar rijbewijs-theorie-examen te halen. 42-jarige man uit Engeland heeft na 157 pogingen toch eindelijk zijn theorie-examen gehaald. Dit heeft hem ruim 4000 euro gekost en heeft ook heel erg lang geduurd kunnen we je vertellen.

Foto ter illustratie

Deze man heeft het langst over zijn theorie-examen in de geschiedenis van Groot-Brittannië en heeft daarmee automatisch ook het meeste pech.

Kosten

Een theorie-examen kost in Engeland ongeveer 25 euro. Als je 157 x €25 doet komt je uit op ongeveer 4000 euro. Toen hij zijn examen had gehaald wilde hij een auto leasen en lease-maatschappijen doen meestal even een check om te kijken naar de geschiedenis van hun toekomstige klanten. Daaruit kon de Britse leasemaatschappij Select Car zien dat hij er 157 keer over had gedaan.

BEKIJK OOK  BMW-bestuurders blijken de meest gehate bestuurders te zijn

Maar er zijn meer mensen die het er zwaar mee hebben want er was ook een 48-jarige vrouw die er 93 keer over had gedaan om eindelijk haar rijbewijs te halen. Het theorie-examen in Engeland bevat 50 vragen en je moet er minimaal 43 goed hebben om te slagen. Maar in Engeland hebben ze ook moeite met het praktijk examen want ze staan op nummer 1 als het gaat over hoelang je doet over je praktijk examen.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!