4 tieners volgen dronken meisje met haar “vader” – realiseren wat er aan de hand is en reageren

We denken allemaal dat we ons op een bepaalde manier gedragen wanneer bepaalde situaties zich voordoen. Het is echter heel anders om die gedachten in praktijk te brengen.

Voor vier Canadese tieners was er maar één manier om te handelen toen ze getuige waren van een werkelijk angstaanjagende situatie die zich voor hun ogen afspeelde. Op een nacht skateboarden Arnaud Nimenya, Carsyn Wright, James Hielema en Starlyn Rives-Perez op een ondergrondse parkeerplaats toen ze iets tegenkwamen dat hen niet beviel.

Ze zagen een goedgeklede man lopen met een 15-jarig meisje; ze leek zowel dronken als bedroefd. In plaats van de situatie te negeren en door te gaan met skateboarden, besloten de vier hen wat aandacht te geven. Het was heel goed dat ze deden …

Het zou makkelijk zijn geweest voor de vier Canadese tieners om de man te negeren die een dronken 15-jarig meisje geforceerd door een ondergrondse parkeergarage liet lopen. Al helemaal toen de man vervolgens beweerde haar ‘vader’s vriend’ te zijn.

Carsyn Wright, één van de tieners, legde uit: ‘Ze schreeuwde. Ze wilde gewoon weg gaan. Ze was helemaal vies. ‘

Als gevolg daarvan begonnen de jongens vragen aan de man te stellen. Toen hij zei dat hij de vriend van haar vader was en gewoon voor haar zorgde, wisten ze niet zeker hoe ze moesten reageren. Toen het meisje zelf niet protesteerde of het moeilijk maakte, vroegen ze zich af of ze het daar gewoon moesten laten.

“Je wilt niet echt denken aan het ergste in zo iemand. Je wilt niet dat die situatie echt is, dus veeg je het gewoon weg en hoop je op het beste, “vervolgde Wright.

En toch besloten de skateboarders uiteindelijk verder te kijken. Nadat ze de man en het meisje in eerste instantie hadden toegestaan ​​de parkeerplaats te verlaten, kozen ze ervoor ze te volgen om er zeker van te zijn dat het goed met haar ging.

Het blijkt dat het iets van een wonder is dat ze deden.

alleen lopen in de avond

Volgens CBS was de man bezig het meisje seksueel aan te vallen.

“Je loopt naar binnen en je ziet zoiets en je bevriest. Je weet niet wat je moet doen, ‘zei Nimenya.

Toen de schok was verdwenen, kwamen de vier jongens in actie. Terwijl de aanvaller probeerde te vluchten toen hij zich realiseerde dat hij was ontmaskerd, gingen drie van de tieners hem achterna terwijl er één achter bleef en voor het meisje zorgde.

“Hij probeerde van ons weg te lopen,” zei Nimenya. “Hij duwde me agressief uit de weg.”

Toen de drie de man inhaalden, wist hij één van hun skateboards te pakken en begon ze ermee aan te vallen.

Ondanks talloze pogingen, slaagden de jongens erin hem lang genoeg bezig te houden totdat de politie arriveerde.

Man beschuldigd van seksueel geweld

Het was dus zo dat de politie erin slaagde de man te arresteren en hem te beschuldigen van seksueel geweld. Toen ze later echter probeerden contact te maken met de redders van het meisje, waren ze bang dat ze in de problemen zouden komen.

Nimenya legde uit: ‘We hebben altijd gedacht dat we in de problemen zouden komen, omdat we met hem vochten. Toen ze ons belden, wilden we niet antwoorden. ”

Toen de politie uiteindelijk in staat was om contact op te nemen, was het natuurlijk om hen te eren voor hun moed en dienstbaarheid aan de gemeenschap.

4 jongens

Met recht werden de vier geëerd tijdens het Chief’s Awards Gala in Calgary, Canada. Het is geweldig om te zien dat helden nog steeds bestaan ​​en dat er mensen zijn die actie ondernemen om te voorkomen dat er vreselijke dingen gebeuren wanneer ze een voorgevoel hebben.

Deel dit artikel met vrienden op je Facebook als jij ook denkt dat Arnaud, Carsyn, James en Starlyn helden zijn!