Een baby van vier maanden oud is door aangetroffen in het Amerikaanse Dayton. De politie uit Dayton en het gezin denkt dat een grote hond de dader is.

De vader van het meisje belde 911 (112) toen hij opstond en zag dat er een grote hond op de overleden baby lag. Raelynn Larrison bewoog niet meer en deed niks meer. Waarschijnlijk was de baby flauw gevallen. De vader had hulp gebeld maar helaas waren ze er te laat bij.

Raelynn Larrison
Baby Raelynn Larrison

Ze weten niet precies hoe/of de hond het kindje uiteindelijk om het leven had gebracht maar er is een interview geweest met een buurman die zei dat het dier ontzettend groot is. “Kinderen die zo jong zijn, moeten niet alleen worden gelaten bij grote of kwaadaardige honden”, zegt buurman Lonnie Napier in een gesprek. Hij is er erg van geschrokken en benadrukt dat er iets tegen de hond moet worden gedaan.

BEKIJK OOK  Verschrikkelijk verlies voor acteur Alkan Çöklü

De Amerikaanse politie is een groot onderzoek gestart om erachter te komen hoe baby Raelynn Larrison overleden is en of het ook daadwerkelijk de schuld van de hond was. Ze zullen beginnen met het ondervragen van de buurt en zullen ook een autopsie op het lichaam van het overleden meisje.


Like it? Share with your friends!