4-jarige vertelt leraar geheim over vader – leraar rent naar telefoon om vader te bellen

We geven leraren vaak niet de credits dat ze verdienen. Ze zijn verantwoordelijk voor onze kinderen en in veel gevallen hebben ze een grote invloed voor hun toekomst. Natuurlijk ontvangen de ouders de meeste credits, maar docenten zouden dit ook moeten krijgen. Soms zijn ze zelfs de enige betrouwbare persoon in het leven van het kind.

Leraren proberen een voorbeeld te zijn voor hun studenten om hun leven te leven als ze ouder worden. Sommige leraren nemen zelfs dingen naar het volgende niveau, en dat was het geval met Nancy Bleur. Ze is een 54-jarige kleuterleidster uit Iowa en staat bekend om haar lieve, zorgzame instelling. Ze houdt van de zorg voor haar baan en haar studenten en ze zal alles voor hen doen.

Op een dag gedroeg een 4-jarige student, Camden, zich niet wanneer hij in de klas. Nancy trok hem opzij en vroeg hem of er iets mis was. Camden vertelde over zijn vader en het nieuws dat hij haar vertelde brak haar hart.

Camden liet Nancy weten dat zijn 34-jarige vader, Darreld Petersen, een erg zieke man was. Nancy kon zien dat ze iets moest doen vanwege de urgentie in de stem van de kleine jongen. Ze belde zijn vader om te horen hoe slecht de situatie was en het bleek erg slecht te zijn.

Darreld liet Nancy weten dat hij een ernstig probleem met zijn nieren had en dat deze slechts voor 20% functioneerden. Hij was in dialyse maar het eiste zijn gezondheid. Op basis van wat Camden Nancy liet weten, was zijn vader zo ziek dat het hem beangstigde.

Nancy kon de gedachte aan Camden niet verdragen toen hij naar zijn vader keek. Ze dacht meteen na en besloot het gezin te helpen op elke mogelijke manier.

De meeste mensen zouden het gezin gewoon meenemen op een uitstapje of hen helpen met wat klusjes in huis, maar ze wilde verder gaan. Dat is wanneer Nancy iets aanbood dat niemand anders aanbood, ze bood namelijk aan om één ​​van haar nieren te doneren aan zijn vader.

Als lerares is het haar plicht om Camden te onderwijzen, maar ze ging verder met dit heldhaftige gebaar. Ze wilde niet dat haar student zich zorgen moest maken om zijn vader.

Verbazingwekkend was dat haar nier een perfecte match was, dus vulde ze het papierwerk snel in.

“Ik was er erg enthousiast over. Ik was extatisch. Ik weet niet wat ik zou hebben gedaan als ik geen match zou zijn. “zei ze.

Darreld was verbluft en dankbaar voor wat ze hem aanbood. Ze zou zijn leven redden.

“Het is gewoon geweldig. Er zijn mensen die elke dag wachten op een nier, of voor een orgaan in het algemeen. Ik wou dat er meer mensen waren zoals zij. Ze geeft me een tweede kans op het leven, “vertelde Darreld aan ABC News.

Dankzij deze vriendelijke lerares hoeft Camden zich geen zorgen te maken over opgroeien zonder vader. Hij kan uitkijken naar een lang en gelukkig leven met de man die het meest voor hem betekent. Daar komt nog bij dat hij het te danken heeft aan een speciale leraar die die dag extra aandacht aan haar studenten besteedde. Bekijk de video hieronder: