4-jarig meisje doodgebeten door de hond van de buren

4-jarig meisje doodgebeten door de hond van de buren

In de Britse stad Milton Keynes is de vierjarige Alice Stones afgelopen dinsdag in haar tuin doodgebeten door een Amerikaanse bulldog van de buren. Hulpdiensten konden niets meer voor haar betekenen, ze is ter plekke overleden. 

Het meisje werd aangevallen in de tuin van de woning waar ze samen met haar alleenstaande moeder woonde. De hond liep na de aanval nog door straten in de buurt, maar werd met meerdere politiekogels doodgeschoten.

Volgens Britse media hadden de baasjes van de hond het dier zo’n acht weken geleden geadopteerd uit een asiel. Niemand is opgepakt. De nabestaanden van het meisje krijgen psychologische bijstand.

“Mijn kindje, ze is dood!”

Meerdere buren van Alice hebben vreselijk geschreeuw gehoord, maar niemand zag de ernst van de situatie in. Een buurtbewoner verklaart aan DailyMail dat ze dacht dat een tv ‘nogal hard’ stond.

“Nadien deed ik mijn raam open en hoorde ik iemand schreeuwen en huilen. Ik wist totaal niet wat er aan de hand was. Een vriend van mij die dichter bij het huis woont, zei dat ze een vrouw hoorde roepen: ‘Mijn kindje, ze is dood, ze is dood!’.”

Buren hebben bloemen neergelegd bij het huis van het meisje.

Scroll naar boven