4 dappere meisjes die kanker verslaan, herenigen voor fotoshoot in hetzelfde ziekenhuis

Van alle dingen die ons vragen stellen over hoe hard deze wereld is, zijn gevallen van kanker bij kinderen misschien wel het meest frustrerend.

Drie jaar geleden lagen McKinley, Chloe, Ava en Lauren allemaal in hetzelfde ziekenhuis in Florida terwijl ze werden behandeld voor kanker.

Het was een moeilijke tijd, waarbij de vier op elkaar vertrouwden en ondersteunden.

Vorig jaar konden ze zich echter herenigen voor een fotoshoot voor het verslaan van kanker.

De meisjes – allemaal tussen de vier en vijf jaar oud – keren elk jaar terug naar de lobby van het Johns Hopkins All Children ’s Hospital in St. Petersburg, Florida, voor een foto.

4 meisjes overleven kanker

“Ze waren allemaal op actieve behandeling de eerste keer dat we dit deden,” vertelde Ava’s moeder Alyssa Luciana FOX13 een jaar geleden in St. Petersburg.

“Het is geweldig om te zien hoe ver ze zijn gekomen.”

McKinley, Ava en Lauren leden allemaal aan acute lymfatische leukemie, terwijl Chloe een zeldzame vorm van longkanker had. McKinley zegt dat ze allemaal verbonden waren ‘omdat ze ziek waren’.
 

Shawna Glynn, moeder van Lauren, voegde eraan toe dat ze het gevoel heeft dat de meisjes een verbinding in het ziekenhuis hebben gesmeed vanwege de manier waarop de behandeling van kanker hun uiterlijk heeft beïnvloed.

De fotoshoot van 2018 was waarschijnlijk extra speciaal voor Lauren, omdat ze net haar laatste ronde van behandelingen de week ervoor had afgerond.

“Ze is 3 jaar oud en heeft geen haar, maar al haar vrienden in het ziekenhuis zien er hetzelfde uit, dus het gaf haar een beetje normaliteit,” zei Glynn.

De moeders vertrouwden ondertussen ook op elkaar tijdens het moeizame proces.

“Het is fenomenaal om alleen maar met andere moeders te zijn,” zei Karen Moore, de moeder van McKinley.

“Gewoon om met andere mensen er tegelijkertijd doorheen te gaan.”

Van de vier was Lauren de laatste die de behandeling voltooide.

“We zijn klaar,” zei Glynn. “Ze belde net om aan te geven dat ze haar behandelingen heeft voltooid … Ze gaat maandag naar de kleuterschool.”

We kennen je niet, maar het verwarmt ons hart om door deze foto’s te kijken. Geen enkel kind zou ooit met kanker geconfronteerd moeten worden, maar het is zo bijzonder om te zien dat ze dat samen deden, met een glimlach op hun gezicht.

Deel dit artikel als je de strijd tegen kanker steunt!