3 vrouwen werden vastgebonden in de elektrische stoel, hun laatste woorden zijn hilarisch

Drinken kan zorgen voor een hoop plezier, maar het kan je ook veel domme dingen laten doen. Ik denk dat de 3 vrouwen in deze grap een vergelijkbare ervaring hadden, maar het probleem is dat ze het zich zelfs niet kunnen herinneren als ze er spijt van hebben.

Ze worden beschuldigd van een misdaad, maar deze dames hebben tenminste het laatste woord voordat de schakelaar voor de elektrische stoel wordt omgedraaid…

Ik bedoel, als je in deze situatie zat, wat zou je dan zeggen?

Lees verder om erachter te komen wat ze zeiden en om te kunnen lachen:

3 oudere vrouwen gaan op een avond naar Mexico om te vieren dat ze zijn afgestudeerd. Ze werden dronken en werden wakker in de gevangenis, alleen om te ontdekken dat ze de volgende ochtend zouden worden geëxecuteerd – terwijl geen van hen zich kan herinneren wat ze de avond ervoor hebben gedaan.

De eerste, een roodharige, is vastgebonden in de elektrische stoel en werd gevraagd of ze nog laatste woorden had.

Ze zei: “Ik ben afgestudeerd aan het Trinity Bible College en geloof in de almachtige kracht van God om in te grijpen namens de onschuldige.”

Ze draaide de schakelaar om en er gebeurde niets. Ze vielen allemaal onmiddellijk op hun knieën en smeekte om vergiffenis en lieten haar vrij.

De tweede, een brunette, was vastgebonden en zei haar laatste woorden.

“Ik ben afgestudeerd aan de Harvard School of Law en geloof in de almachtige kracht van God om in te grijpen namens de onschuldige.”

Ze draaide de schakelaar om en opnieuw gebeurde er niets. Opnieuw vielen ze allemaal meteen op hun knieën, smeekte om vergiffenis en lieten haar vrij.

De laatste, een blondine, zat vastgebonden en zei: “Wel, ik ben van de Universiteit van Texas en studeerde af met een graad in Elektrotechniek, en ik zal het je nu vertellen, je gaat niemand kunnen elektrocuteren als je dit ding niet aansluit. ”

Wat een geweldig verhaal om te delen om een ​​kamer vol gelach te krijgen! Wij kwamen in ieder geval niet bij! Deel dit met je vrienden en familie!