3 mannen kidnappen het meisje als ze alleen naar huis loopt – dan herinnert ze zich de tip van haar moeder en laat ze hen verbluft achter

Zover ik me kan herinneren, ben ik altijd gewaarschuwd om niet alleen te lopen in het donker. Er kan altijd wel iets gebeuren, maar om te denken “dat zal mij nooit gebeuren” is natuurlijk de gevaarlijkste gedachte die je kan hebben.

De 20-jarige studente Jordan Dinsmore liep op steenworp afstand van haar appartement toen drie mannen haar ’s avonds laat aanvielen. Gelukkig, omdat Jordan aandacht had besteed aan de instructies van haar moeder over wat te doen in een dergelijke situatie, kon ze ontsnappen

De 20-jarige student Jordan was op weg naar huis van haar werk toen ze werd aangesproken door drie mannen die buiten haar appartement stonden. Behalve dat ze haar met een pistool bedreigden, eisten ze Jordan’s bankpas en al haar waardevolle spullen en vroegen ze haar om in haar auto te stappen en te rijden.

De situatie leek hopeloos, totdat Jordan aan haar moeder dacht.

De mannen waren gewapend en eisten dat Jordan de auto bestuurde, aangezien geen van hen een voertuig kon besturen met handgeschakelde versnellingsbak.

“Wat zou moeder doen?”

Onder de dreiging van de pistool had Jordan geen andere keuze dan te doen wat de mannen zeiden. Het was op weg naar een tankstation om bij te tanken dat ze begon te denken over hoe ze uit de situatie kon komen.

“Ze vertelden me dat ik seks moest hebben met tenminste één van hen,” zei Jordan, volgens ABCNews4. Ze hoorde echter de stem van haar moeder in haar hoofd en wist wat er moest gebeuren.

Ze herinnerde zich dat haar moeder erin geslaagd was om een ​​aanranding te vermijden toen ze zelf op de universiteit zat en gebruikte dat als haar inspiratie.

‘Mijn moeder heeft me altijd gezegd, weet je,’ laat ze je niet alleen krijgen, want dan heb je geen hulp, je hebt geen hoop op voorbijgangers om je te zien of te horen en je hebt geen hulp om eruit te komen ‘ vertelde Jordan.

Jordan’s opties waren beperkt. Of ze zou doorgaan met de auto te besturen, of ze zou eruit kunnen springen terwijl ze reed.

Sprong van vertrouwen

Er was geen tijd om na te denken en dus opende Jordan de deur en sprong naar buiten met de auto in beweging.

“Ik dacht gewoon een beetje in mijn hoofd:” Doe het, doe het, doe het! “en toen, het volgende dat ik weet, mijn handen waren op het handvat, ik deed de deur open en ik staarde naar de stoep,” zei Jordan.

“Als ik wakker word, probeer ik gewoon op te staan.”

De 20-jarige begon toen te gillen om hulp van passerende bestuurders te vragen. De derde auto stopte om haar te helpen.

“Ze waren in een bewegend voertuig, zonder bestuurder, en een 20-jarig meisje was je net te slim af,” zei Jordan. “Ik wou dat ik hun gezichten op dat moment had kunnen zien, zodat ze wisten dat ik een slachtoffer was, maar ik was niet het slachtoffer.”

De politie zou later twee tieners gearresteerd hebben in verband met het incident.

Iedereen zou dit moeten lezen. Het is altijd belangrijk om op zijn minst een soort van plan te hebben als zo’n angstaanjagende situatie zich voordoet.

Deel dit verhaal alsjeblieft met anderen!

Bron: ABCNews4