3-jarige schreeuwt “demonisch” op 8-uur durende vlucht, klimt over de stoelen heen: de reactie van mama heeft internet woedend

Ik ben enorm dankbaar dat mijn ouders en grootouders ervoor zorgden dat ik een goede opvoeding heb gehad en dat ik weet wat wel en niet goed is. Want als ik verhalen hoor over kinderen die geen respect hebben voor hun ouders of medemensen, kan ik daar echt niet mee omgaan.

Passagiers op een vlucht van Duitsland naar Amerika hadden het heel zwaar, toen ze 8 uur lang werden geterroriseerd door een 3-jarige jongen en zijn geschreeuw …
 
In een YouTube-filmpje met zo’n 7 miljoen views laat passagier Shane Townley zien hoe de betreffende jongen vrij rondzwierf en een ravage aanrichtte tijdens zijn reis.

In de video is duidelijk te zien hoe de 3-jarige alleen wordt gelaten, hysterisch aan het schreeuwen op een Lufthansa-vlucht van Duitsland naar Newark, VS.

In totaal filmde Townley het kind 8 uur, hij beschreef hem als “demonisch” en wees hem op wat voor overlast hij was voor andere passagiers.

Nog voordat het vliegtuig vertrok, testte de jongen al de zenuwen van de bemanning van Lufthansa, evenals die van zijn moeder en andere passagiers.

Klautert over verschillende stoelen, is hij herhaaldelijk schreeuwend te horen.

Ondertussen kwam de moeder van het kind heel weinig in actie, in plaats daarvan vroeg ze de bemanning om het internet aan te zetten, zodat hij zou kunnen worden afgeleid.

“Laten we het internet aanzetten zodat de iPad het doet”, zegt ze.

“Rustig maar, schat”
Met een zachte “Rustig maar, schat” probeert de moeder haar kind in te houden, maar faalt.

Na slechts 60 minuten heerst er chaos in de cabine.

Vele uren later is zijn voortdurende geschreeuw hoorbaar. De uren gaan voorbij en hij stopt maar niet, ondanks dat zijn stem schor wordt.

Hoewel de moeder zich schaamde voor de situatie, deed ze er weinig aan om het goed aan te pakken, ten koste van de bemanning en passagiers. In de onderstaande video ziet u het schokkende gedrag van het kind:

We kunnen allemaal begrijpen dat het moeilijk moet zijn om met een peuter te reizen, maar om een ​​kind zich te laten gedragen zoals in de video hierboven is gewoonweg belachelijk.

Deel deze post als je het ermee eens bent dat kinderen moeten worden opgevoed met discipline. Als je tips hebt voor de moeder van het kind in deze video, deel deze dan in de comments!