3 illustraties die verklaren waarom jij nog geen liefde hebt gevonden

Dit artikel is voor diegenen die klaar zijn voor liefde maar niet begrijpen waarom ze dit nog steeds niet hebben gevonden. 5 redenen zullen de vraag beantwoorden waarom je nog steeds alleen bent.

Wij proberen uit te leggen waarom mensen die wachten op dit prachtige gevoel, hen altijd weet te passeren:

1. Er is geen plaats voor liefde in je leven.

Dus je denkt dat je er klaar voor bent. Klaar om lief te hebben en voor altijd bij iemand te zijn. Maar je gaat deze persoon vanavond niet zien omdat je op je werk blijft (net zoals je de afgelopen dagen hebt gedaan). In het weekend zie je je vrienden en luister je naar hen over hun problemen. Of misschien heb je een kind en ben je alleen bezig met hen.

Wat kan je doen?

Steve McClatchy, de auteur van vele psychologische boeken, raadt aan dat om te stoppen met het oplossen van elk probleem in je leven. Misplaatste prioriteiten zetten ons niet in staat om gelukkig te zijn en door te gaan. Allereerst, hou van jezelf: ga op tijd naar huis, laat je moeder voor je kind zorgen en stel de ontmoeting met je vriend uit tot de dag dat jij (niet zij!) de kans krijgt om over je nieuwe romantische avontuur te praten.

2. Je kunt je vorige relatie niet laten gaan.

Dus je hebt eindelijk tijd gevonden voor een date. Je brengt veel tijd door voor de spiegel en probeert verschillende outfits en verbeeld je zijn bewonderende blik, verlegen glimlach en grappige grappen. Maar voordat je naar buiten gaat, heb je het gevoel dat je gewoon wilt huilen. Omdat als je aan liefde denkt, het beeld van je ex-vriendje in je opkomt. Hij was knap, dapper, perfect en gewoon de beste, zo zorgzaam en aardig. De opmerkelijke psychoanalyticus Sigmund Freud schreef hoe belangrijk het is om relaties uit het verleden in het verleden achter te laten.

Wat kan je doen?

Antwoord: Waarom lijd je nog steeds? Je relatie is voorbij, de tijdmachine is nog niet uitgevonden en je kunt niets veranderen. Je ex is niet perfect, hij is alleen geweldig in je hoofd. Psychoanalyticus Otto Kernberg denkt dat onbewuste emoties en fantasieën een enorme impact hebben op onze nieuwe relaties. Laat jezelf vooruit verdergaan. Het is tijd om gelukkig te zijn! Nog een andere HELE belangrijke reden lees je op de volgende pagina! Lees snel verder..