27-jarige kerel wil ouders vervolgen omdat hij geen toestemming gaf om geboren te worden

Een 27-jarige man wil zijn ouders vervolgen omdat ze hem niet vroegen om hem ter wereld te brengen.

Raphael Samuel uit Mumbai in India vindt dat kinderen niet gemaakt zouden mogen worden om het ‘leven te lijden.’

Volgens Times Now News is hij van plan om zijn eigen ouders te vervolgen omdat ze hem ter wereld brachten zonder zijn toestemming.

Opmerkelijk genoeg beweert hij dat hij een ‘uitstekende relatie’ heeft met zijn ouders.

“Ik wil alle Indiase kinderen zeggen dat ze hun ouders niets verschuldigd zijn”, verklaarde hij. “Ik hou van mijn ouders, en we hebben een goede relatie, maar ze hadden mij voor hun genot en hun plezier.

Mijn leven is geweldig, maar ik zie niet in waarom ik een leven zou moeten leiden met school doorlopen en een loopbaan vinden, zeker niet omdat ik het niet gevraagd heb om te bestaan.”

Raphael zegt dat mensen moeten weten dat het een optie is om geen kinderen te krijgen en je ouders te vragen waarom ze je kregen.

In een video op YouTube zegt hij dat het een mythe is om ouderen te respecteren, en zegt dat je eerder de acties van mensen moet respecteren.

Hij vraagt zich hardop af: “Heeft die persoon je goed behandeld? Heeft die persoon je vrijheid gegeven? Moedigt die persoon je ontwikkeling aan?”

“Je ouders zijn twee mensen van 20 – 25 jaar die gewoon een goede nacht wilden en dan kregen ze jou”, voegt hij eraan toe.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en deel dit bericht met je vrienden!

Bron: News18 & Mirror