Antwoorden

1. Het masker is slechts aan één zijde bol.

2. Het masker draait alleen naar rechts.

Wie ben je? Gek of geniaal?

Als je beide vragen verkeerd hebt beantwoord, maak je geen zorgen: je bent een gezond persoon. Als één van de antwoorden voor jou vanzelfsprekend was, is het tijd om naar een ​​psychiater te gaan.

De waarheid is dat het brein van een gezond persoon neigt naar zelfbedrog. Het houdt rekening met kunstmatige vormen en extra schaduwen, en “corrigeert” de afbeelding. We vallen voor de illusie, of we het nu willen of niet.

Schizofrenen hebben deze verbeelding niet. Hun hersens kunnen de verbinding tussen de details niet vaststellen. Ze zien het masker zoals het werkelijk is. Voor hen is het masker hol en draait het in één richting.

BEKIJK OOK  Gozer daagt Muay Thai-vechter uit maar heeft gelijk spijt na keiharde trap

Welk verschil maakt een genie? Schizofrenie en genialiteit zijn niet zo verschillend. Maar toch, het is mogelijk om onderscheid te maken tussen hen. Geniale persoonlijkheden bezitten beide soorten denken: die van zowel een gezond persoon als de schizofrene persoon, en ze kunnen schakelen tussen deze manieren van denken. Ze zien de illusie precies zoals een normaal persoon het ziet, maar ze zien het antwoord ook meteen. Als ze dat willen, kunnen hun hersenen stoppen met het waarnemen van het bedrog.

Bron: Upvee


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!