2 puppy’s vielen in een put met een cobra maar toen gebeurde er iets ongelooflijks

We horen vaak verbazingwekkende verhalen over dieren en hoe gevaarlijker een dier kan zijn. Wij van Trendnieuws blijven ons verbazen over hoe bijzonder dieren kunnen zijn. Ze komen in verschillende soorten en maten en zijn speciaal op hun eigen manier. Giraffen vanwege hun lange nek, olifanten vanwege hun slurf, zebra’s vanwege hun gestreepte huid, ga zo maar door.

Dit specifieke verhaal vond plaats in de Indiase staat Punjab. Twee kleine puppy’s vielen per ongeluk in een put. De put was erg diep en ze konden er zelf niet uit. Hun eigenaar merkte al snel dat ze vermist waren en hoorde later het harde, onophoudelijke geblaf van hun moeder.

dieren

Twee puppy’s vielen in een put met daarin een cobra. Toen gebeurde er iets ongelooflijks.

De man keek in de put en had de schrik van zijn leven. Een koningscobra zat naast de twee puppies! Verbazingwekkend genoeg, heeft de slang hen op geen enkele manier bedreigd. Integendeel, de cobra leek hen te beschermen tegen mogelijk gevaar. Uiteindelijk brachten de puppy’s in totaal 48 uur in de put door. Toen de hulp eindelijk aankwam, kroop de cobra naar de andere kant van de put . De pups raakten helemaal niet gewond, terwijl de slang naar het bos werd gebracht en werd vrijgelaten.

Dit verhaal bewijst eens te meer dat zelfs de gevaarlijkste wezens op aarde weten wat het betekent om een ​​ander wezen te helpen wanneer het in gevaar is.

Bron: Animalchannel