19-jarige vrouw 40 minuten aangerand in trein, klopjacht op dader gaande

19-jarige vrouw 40 minuten aangerand in trein, klopjacht op dader gaande

In de trein  van Amsterdam naar Alkmaar is een 19-jarige vrouw gisteren veertig minuten aangerand en betast. Direct na aankomst in Alkmaar heeft personeel van de Nederlandse Spoorwegen zich ontfermd over het slachtoffer, waarna de politie werd gewaarschuwd.

Volgens een verklaring van de vrouw begonnen de onzedelijkheden direct nadat ze in de hoofdstad in de trein stapte. De dader, een man, kwam tegen haar aan zitten in verder lege coupé.

Klopjacht op dader

Het lukte de vrouw tijdens de rit niet om NS-personeel te alarmeren, aldus de politie die alles op alles zet om de dader te achterhalen. Gelukkig zijn er camerabeelden voorradig.

Signalement

De aanrander heeft een lichte huidskleur en is ongeveer 40 jaar oud. Zijn lengte zou ongeveer 1.70 meter lang zijn, terwijl hij kalend is met kort blond haar. Een opmerkelijk kenmerk is de tattoeage in het gezicht van de man.

Op de berichten van de politie stromen de reacties binnen. Sommige mensen vragen zich af waarom er ”40 minuten lang geen conducteur is langsgekomen”, terwijl iemand anders opmerkt dat conducteurs veel vaker door de trein moeten gaan lopen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven