12. Houd een lepel aan de zijkant van de kookpot

Om ervoor te zorgen dat je lepel niet in je kookpot valt, wikkel je eenvoudig een elastische band om het uiteinde ervan.

11. Verwijderen van alle maïskorrels

Sta eenvoudig rechtop in een Bundt-pan en snijd de maïskorrels af met een scherp mes. Op het einde heb je alle maïs in een kom en geen rotzooi ergens.

10. Openen van potten

Vrijwel iedereen heeft ooit geprobeerd om een ​​stevig potdeksel met een handdoek los te draaien. Maar als deze eeuwenoude truc niet werkt, hebben we een alternatief: probeer een gewone rubberen band te gebruiken zoals op de foto die hier wordt getoond. Het resultaat kan je misschien verrassen.

9. Verschillende producten meten met een lepel

Gebruik voor het nauwkeurig afmeten van een product een stukje plakband dat op de bovenkant van de verpakking is geplakt.

8. Een snijplank op zijn plaats bevestigen

Om ervoor te zorgen dat een snijplank niet beweegt over de tafel terwijl je hem gebruikt, plaats gewoon een natte papieren handdoek eronder.

Vond jij dit al handig? Dan ga je niet geloven wat voor trucjes wij nog meer voor jou in petto hebben! Het ziet er zo eenvoudig uit, maar het is zo handig. Vooral truc nummer 6! Kijk snel verder!

Wat vind jij? Reageer hieronder