Elke dag doen we verschillende dingen waarbij we eigenlijk nooit hadden gedacht dat het een stuk eenvoudiger had gekund dan wij dachten. We kunnen het onszelf een stuk eenvoudiger maken door eenvoudige trucjes, maar het is juist die onwetendheid die we niet hebben.

Wij van Trendnieuws houden er gewoon van om dingen eenvoudiger te maken en hebben daarom 17 trucjes voor jou samengesteld die het bekijken waard zijn:

17. Gebruik van overgebleven kooksaus

De overgebleven saus kan worden ingevroren in een ijsblokjesbak en goed worden gebruikt als je geen tijd hebt om een ​​goede maaltijd te maken. Verwarm het gewoon samen met wat macaroni en kaas en het is klaar in een oogwenk.

16. Snijden dunne plakjes kaas

Dit is één van die trucjes die ervoor zorgen dat je jezelf in de maling neemt omdat je er zelf niet aan hebt gedacht. Het is duidelijk: om hele dunne plakjes kaas te snijden, gebruik je gewoon een dunschiller.

15. Sap uit een citroen persen

Als je geen cintoensap bij de hand hebt en het sap uit een citroen moet persen met alleen je handen, verwarm dan eerst de citroen in de magnetron en het zal heel eenvoudig zijn.

14. Ketchup uit de fles halen

De 57 markeert de sweet spot om je te helpen de saus eruit te krijgen. Om het beste resultaat te krijgen, moet je je ketchupfles in een hoek draaien en precies op het punt van de 57 slaan om maximale ketchup te krijgen.

13. Scherven gebroken glas oppakken

Gebroken glas kan een echte hoofdpijn zijn. Gelukkig is er een truc die je kunt gebruiken om het opruimen ervan te vereenvoudigen: alles wat je nodig hebt is een boterham. Dankzij de textuur kan brood zelfs de kleinste stukjes glas opvegen die we niet zien.

Vond jij dit al handig? Dan ga je niet geloven wat voor trucjes wij nog meer voor jou in petto hebben! Het ziet er zo eenvoudig uit, maar het is zo handig. Vooral truc nummer 6! Kijk snel verder!

Wat vind jij? Reageer hieronder