15 mannen waarmee elke vrouw gelukkig zou zijn om mee te trouwen

Er zijn veel manieren om je liefde aan de ander te laten zien. Sommigen geven de voorkeur aan uitstapjes, maar anderen halen grapjes bij ze uit van een heel nieuw niveau, dus er is nooit een saai moment. Eén ding kan zeker gezegd worden over de mannen hieronder, hun gevoel voor humor laat zien hoe veel ze van hun vrouw houden.

Wij delen daarom met jou, de meest hilarische voorbeelden van de liefde van een echtgenoot. Bekijk ze hieronder en laat tot slot je reactie achter:

1. Geen gordijnen? Wie kan het schelen!

2. “Ik vroeg mijn man om onze kat mee te nemen om geknipt te worden. Ik wou dat ik ook mee was gegaan. ”

3. “Het is moeilijk om mijn emoties te verbergen, want ik ga voor het eerst een vader worden. Ik hoop dat mijn vrouw het leuk vindt dat ik haar uitdrukking ook heb vastgelegd. ‘

4. “Ik zette de bewegingsdetector van onze oppascamera aan en liet hem mijn vrouw e-mailen terwijl ze op haar werk was. Toen kleedde ik me in een oud Halloween-kostuum en ging naar de babykamer. Mijn vrouw is nog steeds woedend, maar ik denk dat het hilarisch was. ”

5. “Ik vroeg mijn hond gewoon rechtop te staan.”

Sommige echtgenoten blijven onze verbazen met hun humor! Vooral de foto’s op de volgende pagina zijn te grappig voor woorden..