15-jarig meisje overlijdt aan corona op de dag dat ze een vaccinatie zou krijgen

De 15-jarige Jorja Halliday is overleden aan de gevolgen van corona. Ze zou op dezelfde dag gevaccineerd worden. Ze heeft een tijd aan een beademingsapparaat gelegen. Helaas hielp dit niet genoeg.

Vreselijk nieuws

Haar klachten begon met een pijnlijke keel. Ook had ze geen honger. Al snel kwam de 15-jarige Jorja op de spoedafdeling in het Queen Alexandra Hospital in Portsmouth. Daar werd ze ook aan een beademingsapparaat geplaatst. De artsen zagen al snel hoe erg het was, daarom lieten ze haar moeder bij haar blijven.

“Ik was de hele tijd bij haar”, vertelt de moeder in The Sun. “Ze probeerden haar aan de beademing te leggen om haar lichaam de kans te geven te herstellen. Haar hartslag stabiliseerde niet, omdat het de druk niet aankon.”

“Jorja zou dinsdag de prik krijgen. Maar omdat ze zaterdag positief testte, zat ze in isolatie. Toen die periode voorbij was, zou ze haar vaccinatie krijgen. De dag dat ze stierf, was de dag dat ze de prik zou krijgen.”, aldus de moeder.

Jorja was de oudste in het gezin. “Ze was een liefhebbend meisje en ze had veel vrienden. Ze was erg actief, ze ging graag uit en bracht tijd door met haar vrienden en bracht graag tijd door met haar broers en zussen.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven