15 dingen wat 99% van de mannen doen en alle vrouwen gek van worden

Dat vrouwen en mannen niet altijd op 1 lijn liggen is iets wat iedereen wel wist. Volwassenen kunnen het soms niet eens zijn met mannen en andersom natuurlijk ook niet altijd. Het zijn vaak die kleine dingen, maar voor vrouwen kan het een groot verschil maken. Bijvoorbeeld; een pak melk met nog een klein laagje terug zetten in de koelkast, want ja, misschien heb ik er straks nog wel zin in?!

Wij van Trendnieuws hebben een compilatie samengesteld met 15 dingen wat 99% van de mannen doen en alle vrouwen gek van worden. Bekijk ze hieronder:

1. Alle mannen scheuren zo onhandig het keukenpapier af..

2. Wat lief, zoveel broodbeleg laat mijn man altijd voor mij achter

3. De Vaatwasblokjes waren op dus mijn man vond het een goed idee om er afwasmiddel in te doen

4. Dit iOS hoe mijn man elke keer zijn coffee-to-go weggooit.. Noot: De prullenbak is niet vol!

5. Is mijn man de enige die nooit iets op een normale manier kan inschenken

6. Alle pakken worden altijd op deze manier open gedaan door mijn man..

Nog veel meer dingen die bijna alle mannen doen waar we allemaal gek van worden! Hoeveel van de dingen herken jij bij jouw lief?