14 mensen die nooit meer meer Spray-Tan mogen gebruiken

We willen allemaal graag een mooi kleurtje hebben en er niet bij lopen met witte melkflessen onder die mooie rok of met witte armen die uit je mooie shirtje steken. Niet alleen vrouwen zijn weg van een mooi kleurtje maar ook mannen houden van een mooi gezond kleurtje.

Er zijn natuurlijk allemaal verschillende manieren om een mooi kleurtje te krijgen, je kunt bijvoorbeeld onder de zonnebank of zelfbruiningscrème gebruiken maar je kunt ook altijd naar een salon en jezelf bruin laten sprayen – De Spray tan.

Soms willen mensen toch nog meer en kiezen ze ervoor om thuis aan de slag te gaan met de Spray-tan. Iets wat meestal erg mooi wordt maar lang niet altijd.

Denk maar aan alles wat fout kan gaan, Tranen die over de wangen rollen en de bruine kleur wegvagen, matrassen die onder de spray-tan komen, vlekken die ontstaan doordat het niet goed is aangebracht.

En dan heb je altijd nog de mensen waarbij het niet bruin genoeg kan, deze mensen zijn zo verslaafd zijn dat ze maar laag voor laag blijven sprayen waardoor ze niet bruin maar oranje worden. We hebben de allerergste resultaten onder elkaar gezet!

Kijk en huiver:
1.

2.

3.

4.

5.

Als je denkt dat het niet erger kan, kijk dan snel op de volgende pagina! Je zou denken dat mensen het zelf wel doorhebben maar dat blijkt maar weer van niet!