14-jarige neemt nep baby mee voor schoolopdracht – reactie van moeder laat iedereen sprakeloos

Lawren Cole Galloway weet als geen ander over het opvoeden van kinderen. Lawren is moeder van vier kinderen en weet elke dag voor haar kinderen te zorgen en hen in hun behoefte te voorzien. Dus toen haar 14-jarige dochter een nep baby mee naar huis nam wist ze even niet hoe te reageren..

Ondanks dat haar dochter al wat oud was voor een nep baby, besloot Lawren uiteindelijk om niet in te grijpen. De nep baby bleek alle behoeften van een echt kind te hebben, maar wat ze niet wist, was hoe haar dochter op al deze taken zou reageren…

nep baby

Lawren legde uit op haar Facebook-pagina: “Kennen jullie William al? William is Olivia’s nep babyopdracht voor haar Early Childhood Education Class. Ze verzorgt hem sinds vrijdagnacht en ze is helemaal gesloopt erdoor. Olivia is er helemaal klaar mee en kan niet wachten om William terug te geven.”

Dit was een belangrijke leerervaring voor Olivia, die de rol van moeder voor het weekend op zich moest nemen. Lawren’s favoriete moment was toen haar dochter om drie uur ’s nachts haar kamer binnenkwam, huilend omdat ze wilde slapen, maar Wiliam dat niet toeliet.

“Ze huilde terwijl ze hem zijn flesje gaf. Ze smeekte me om haar te helpen omdat ze gewoon zin had om te gaan slapen!” zei Lawren.

Terwijl Lawren bezig was een echte moeder te zijn – voor haar pasgeboren baby van drie weken oud – had haar oudste dochter een voorproefje van hoe het is om de enige ouder te zijn voor een baby. Naarmate het weekend vorderde had Olivia er genoeg van om voor William te zorgen, terwijl Olivia normaal gesproken lekker kon ontspannen in de weekenden. Alleen deze keer had William andere plannen.

Lawren liet vervolgens weten: “Lang verhaal kort, Olivia moest haar bord drie keer opwarmen. Zijn voedingen namen steeds bijna 20 minuten in beslag, hij moest verschoond worden. Na een vreselijke avondmaal ging Olivia douchen. Ze zette William op zijn auto en nam hem mee in de badkamer en vesloot uiteindelijk om een bad te nemen.”

vermoeide moeder

“Olivia heeft haar opdracht uiteindelijk niet gehaald. Het hebben van broers en zussen wil niet zeggen dat je weet hoe je je eigen kind hoort op te voeden. Deze opdracht zou verplicht moeten zijn voor zowel jongens als meisjes op de middelbare school.” eindigde Lawren.

Wij zijn het hiermee eens! Het verzorgen van een baby is geen gemakkelijke taak en veel jonge tieners moeten zich bewust zijn van wat een impact het echt zal hebben in je leven als je er één hebt. Nu steeds meer jonge mensen zwanger raken, zijn oefeningen zoals deze nodig om hen te realiseren dat het opvoeden van een kind niet gemakkelijk is. Deel dit artikel als je denkt dat tieners bewust moeten worden gemaakt van hoe moeilijk het is om een ​​echte baby groot te brengen!

Bron: Facebook