Het is waarschijnlijk vanzelfsprekend dat motorrijders altijd een helm moeten dragen, wat er ook gebeurt.

Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat het dragen van een helm altijd een goed idee is, dan is het handig om de volgende foto’s te bekijken. Ze illustreren 15 belangrijke redenen waarom een helm nodig is, ongeacht hoe geweldig je kunt rijden (of denkt dat je kunt rijden). Het is heftig om deze foto’s te zien en je voor te stellen wat er met deze mensen zou zijn gebeurd als ze geen helm droegen, toch?

#1 En dit is waarom je een helm moet dragen…

#2 Mijn gezicht en hoofd maakten de grootste klap tegen de boom. Ik nam een voltreffer in mijn gezicht waarna de dokter zei dat ik geluk had dat ik een integraalhelm droeg. Het barstte niet en het vizier brak niet. Mijn jukbeenderen waren niet verpletterd of gekneusd, mijn wervelkolom was in orde, mijn nek was slechts licht verstuikt en mijn tanden waren intact! Daarom moet je altijd je helm dragen!

#3 Deze schijf viel op mijn hoofd..

#4. Om deze reden moeten kinderen altijd een helm dragen als ze gaan skaten

#5 Dit is waarom je altijd al je helm op moet doen

#6 Dit is de helm van een patiënt nadat hij een ongeluk had met zijn racefiets

Dit is nog niet eens het ergste! Foto 9 liet mij sprakeloos. Bekijk deze op de volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder