13-jarige jongetje schiet vader met pistool door zijn hoofd

Zaterdag is er een 13-jarige jongen in hechtenis genomen en aangeklaagd voor de moord op zijn vader. De jongen heeft zijn vader door het hoofd geschoten.

Agressief tegen moeder

Dit speelde zich allemaal af in het huis van het gezin. De moeder sloeg alarm, de vader stierf dezelfde dag in het ziekenhuis. Uiteindelijk vertelde de moeder dat haar oudste zoon de schutter was. Dit werd ook bevestigd door haar dochter. Haar dochter heeft alles zien gebeuren. Na het incident was de schutter met zijn twee broertjes gevlucht.

Uiteindelijk gaven de jongens zich aan bij de politie. Uit de verklaringen van de moeder en de zonen dronk de vader veel alcohol en was hij erg agressief tegen de moeder. “Hij sloeg haar”. De moeder is onderzocht door een arts, maar die vond geen bewijs van fysiek geweld.

Getuigen zeiden dat de zoon het wapen van zijn vader pakte en een kogel meenam onder zijn kleding. Daarna gaf hij een ander pistool (dat niet geladen was) aan zijn broer. Die kon hem dan verdedigen als het mislukte en de vader boos werd.

Vervolgens ging de tiener naar de keuken en vuurde “van dichtbij of zeer dichtbij” op zijn vader. Vervolgens was de vader dezelfde dag overleden in het ziekenhuis. De andere kinderen zitten nu bij de familierechter.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven