De 13-jarige Deneve Kanik is al twee dagen vermist. Het meisje liep op 1 juli weg bij zorginstelling Fier in Leeuwarden en is nog altijd niet boven water.

Haar moeder laat aan Trendnieuws weten dat haar dochter met de trein is afgereisd van Leeuwarden CS naar Amsterdam en vanaf dat moment spoorloos is verdwenen.

Signalement

Deneve is van Surinaams-Turkse afkomst, is 1.65 meter lang en heeft een curvy postuur. Opmerkelijk is het moedervlekje onder haar rechter neusvleugel. Mogelijk draagt zij een hoofddoek in een poging om niet snel herkend te worden. De foto hieronder is actueel.

Haar moeder stelt dat haar dochter 13 jaar is, maar ”er uitziet als iemand van 17.”

Deneve

Grote groene koffer

Deneve heeft een grote groene koffer bij zich en een zwarte Four tas met gifgroene schouderband. Ze draagt een zwarte en lange jas met zwarte borduursels op de voorkant. Het is mogelijk dat ze inmiddels iets anders heeft aangetrokken, maar in de meeste gevallen kleed zij zich in zwarte kledij.

BEKIJK OOK  Politie redt peutertje (1.5) uit snikhete en potdichte auto

Gezelschap

Het vermoeden bestaat dat Deneve in gezelschap verkeert van een Marokkaanse jongen met de naam Anouar en is 18 jaar oud. Hij is 1.80 meter lang en ”erg dun” van postuur.

Anouar heeft kort opgeschoren haar en is te herkennen aan zijn ”haakneus” en ”licht snorretje.” Ook is hij in het bezit van een ”dunne jas” en een vierkant nektasje. De moeder van Deneve zegt dat de mogelijkheid bestaat dat hij een hoedje en een zonnebril draagt om herkenning te voorkomen.


Like it? Share with your friends!